Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Május 24. 12:49, szerda | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Ariana Grande anyukája menekülés helyett biztonságos helyre vitte a rémült rajongókat

Ariana Grande anyukája menekülés helyett biztonságos helyre vitte a rémült rajongókat

Az énekesnő stábja, sőt anyukája sem menekült el a manchesteri robbantás után.

Megérkeztek az első képek Ariana Grande énekesnőről, aki a hétfői manchesteri koncertje után visszatért Amerikába. A fiatal popsztárt a Boca Raton-i repülőtéren fotózták le, amint éppen leszáll magángépéről. Arianát családja, és kedvese, Mac Miller várta a kifutópálya mellett, utóbbi azonnal karjába vonta a láthatóan megviselt és kisírt szemű énekesnőt.

FOTÓ: ITT

A 23 éves tehetség pár szoros ölelés után azonnal a rá váró lesötétített terepjáróba szállt, mely aztán konvojban rendőri kísérettel indult el Grande otthona felé.

Mindeközben az énekesnő édesanyjáról, Joanról és a stábtagokról kiderült, hogy a robbanás után még sokáig a helyszínen maradtak, ahol rémült rajongókat menekítettek a színpad mögé és ott vigasztalták őket.

A TMZ-nek nyilatkozók szerint Joan még az első sorban ült az arénában, amikor meghallotta a robbanást, így akit ért azt azonnal magával vitte a kulisszák mögé az öltözőkbe. Az egyik szemtanú szerint Ariana anyukája közel tíz gyereket szedett össze maga körül és addig velük maradt, amíg a rendőrség biztonságban ki nem juttatta őket.

Mint ismeretes, hétfő éjjel a 22 éves Salman Abedi öngyilkos merényletet hajtott végre a 21 ezer férőhelyes Manchester Arena rendezvénycsarnokban, ahol az énekesnő adott koncertet. A líbiai származású, de Manchesterben született Abedi az előadás végén, a Manchester Arena – a legnagyobb brit fedett rendezvényközpont – előcsarnokában, a koncertről távozó tömegben robbantotta fel a nála lévő pokolgépet.

A merényletben 22-en életüket vesztették, 59-en megsérültek. Az áldozatok és a sérültek között egyaránt sok a gyermek és a tizenéves fiatal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.