Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Szeptember 12. 18:07, hétfő | Helyi sport
Forrás: eto.hu Baracskai Ádám

Astra HFC - ETO FC Győr - IZGALMAKKAL TELI DÖNTETLEN!

Astra HFC - ETO FC Győr  - IZGALMAKKAL TELI DÖNTETLEN!

Gyorsan bekapott két gól után lányaink uralták a játékot, sok helyzetet alakítottak ki, melyből kettőt sikerült gólra váltani Németh és Gődér révén. Egy biztos, a lányok küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak.

Rosszul kezdődött a mérkőzés az ETO számára, Horváth Hanna góljaival a 11. percben már két gól volt a csepeliek előnye. De lányaink nem adták fel, becsülettel küzdöttek és helyzetek sokaságát alakították ki, amiket sokáig nem sikerült gólra váltani. Főként Németh Lorertta szögletei, szabadrúgása után izgulhatott nagyon az Astra hálóőre Kovács Klaudia. Úgy tűnt, mintha játékosaink be lennének oltva a gól ellen, de a 69. percben megtört ez az átok. Fél Patrícia passza után Németh fantasztikus cselsorozatot mutatott be a jobb szélen, majd 16 méterről lőtte ki a jobb felsőt. (2-1) A szépítő találat után is tovább tartott a győri nyomás. És a találkozó végére ez ismét góllá érett. Németh Loretta távoli szabadrúgását Fleck rúgta a kapusba, majd a kipattanó labdát Gődér kíméletlenül a kapuba vágta. (2-2) Csapatunk küzdeni tudását mutatja, hogy kétgólos hátrányból is fel tudtak állni és egyértelmű mezőnyfölénybe játszottak lányaink 70 percen keresztül. Most egy hosszabb szünet következik a bajnokságban, a következő tétmeccsünk Miskolcon lesz 24.-én a Magyar Kupa 3. fordulójában.

A találkozó teljes szöveges online tudósítása itt olvasható!

Dombó János: - Parázs hangulatú mérkőzésen fontos egy pontot szereztünk egy felnőtt és utánpótlás válogatottakkal teli tűzdelt csapat ellen. Örülünk az egy pontnak is, de a háromtól sem voltunk messze, hiszen a 69. percig még kettővel vezettünk.

Horváth Tamás: Első tíz percben szinte a semmiből kaptunk két gólt, ezt követően az ellenfélnek tulajdonképp helyzete sem volt. Mi kihagytunk 8-10 helyzetet, de nagyot küzdöttek a lányok és a végére meglett az eredménye.

Hajrá ETO, hajrá lányok!

Jet - Sol Liga, Női NBI - 5. forduló

Astra HFC - ETO FC Győr 2-2 (2-0)
Budapest – 100 néző
Játékvezető: Újhelyi Tamás
Astra: Kovács - Andriska, Vidács, Krascsenics (Halászi 72.), Horváth H., Gál, Tatai, Godvár, Fogl, Horváth L., Görög (Balázs 88.)
Vezetőedző: Dombó János

ETO: Samu - Fél P. (Németh N. 84.), Gődér, Sárosi, Fél A., Dikanová, Szücs (Fleck 46.), Dénes (Kovács 82.), Süle, Németh L., Öreg
Vezetőedző: Horváth Tamás

Gólszerzők: Horváth H. (4.,11.) ill. Németh (69.), Gődér (88.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 20. 09:46, szombat | Sport

Győzelemmel avatta fel az Alba Arénát a magyar jégkorong-válogatott

A jövő vasárnap kezdődő divízió I/A-világbajnokság előtt álló magyar férfi jégkorong-válogatott 2-1-re legyőzte az elitben szereplő norvég csapatot a székesfehérvári Alba Aréna avató mérkőzésén pénteken.