Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2019. Február 15. 16:26, péntek | Helyi sport

Az Év csapata lett a Győri Audi ETO KC

Az Év csapata lett a Győri Audi ETO KC

A Nemzeti Színházban rendezték meg a 61. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálát, amelyen kihirdették a kategóriák győzteseit. Az év csapata idén is a Győri Audi ETO KC lett.

A női kézilabda Bajnokok Ligáját, az NB I-et és a Magyar Kupát is megnyerő Győri Audi ETO KC választották meg az év csapatának a 61. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán.

A Magyar Sportújságírók Szövetsége döntése alapján a 2018-as évben nyújtott teljesítményéért, Az év csapata lett az sportegyesület.

A díjat két legendás vizilabdás olimpikon, Kósz Zoltán és Kiss Gergely adták át.

A Győri Audi ETO KC csapata a Hooligans egyik dalára lépett a színpadra. Ahogy tavaly, idén is minden jelölt maga dönthette el, milyen kísérőzenét szeretne hallani, ha győztesek lesznek.

A győri csapat képviseletében jelent volt dr. Bartha Csaba elnök, Szabó Tamás kommunikációs és nemzetközi igazgató, Danyi Gábor vezetőedző, Eduarda Amorim, Bódi Bernadett, Tomori Zsuzsanna, Jana Knedlikova, Görbicz Anita, Pujalák Szidónia, Fodor Csenge, Stine Oftedal és Anne Mette Hansen.

Forrás: gyorietokc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 13. 09:22, hétfő | Helyi sport

Ötödször is BL-győztes a Győr

Zsinórban harmadszor, története során pedig ötödször Bajnokok ligája győztes a Győri AUDI ETO KC, Görbicz Anita születésnapja előtt egy nappal.

2019. Április 29. 13:26, hétfő | Helyi sport

Négyszeres BL-győztes kézilabdázó tér vissza Győrbe

Rutinos kézilabdázóval erősíti meg keretét a 2019-20-as szezonra a Győri Audi ETO KC csapata. Öt éves kitérő után visszatér Győrbe Katarina Bulatovic.

2019. Március 29. 07:20, péntek | Helyi sport

Vigyél mesekönyet a kézilabda meccsre!

A Győri Audi ETO KC „Jó cselekedet a gyermekekért” jótékonysági akciósorozatában Hans Christian Andersen születésnapja alkalmából, a gyermekkönyvek nemzetközi napja (április 2.) apropóján, könyvgyűjtést szervez.

2019. Március 18. 06:40, hétfő | Helyi sport

Tizennegyedszer is kupagyőztes a Győri Audi ETO

Sorozatban másodszor, összességében tizennegyedik alkalommal nyerte meg a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Magyar Kupát, miután az érdi döntőben 32-29-re legyőzte az FTC-Rail Cargo Hungária csapatát.