Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Május 31. 12:51, csütörtök | Helyi

Az év médiatámogatója lett a Győr+ Média

Az év médiatámogatója lett a Győr+ Média

A Győr+ Média munkáját ismerte el a Magyar Vöröskereszt.

Immár hetedik alkalommal ítélte oda a Magyar Vöröskereszt „Az év médiatámogatója” díjat, méltatva ezzel a sajtó – elmúlt évben, a szervezet számára nyújtott – segítő munkáját.

A díjat május 25-én – a szervezet világnapi ünnepségén – Székesfehérváron adták át. Idén a Győr+ Média Zrt. érdemelte ki „Az év médiatámogatója” címet, az elismeréssel járó oklevelet és emlékplakettet Endrődi Péter vezérigazgató vette át.

A Magyar Vöröskereszt Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezetének igazgatója, Kun Szilvia portálunknak elmondta, hogy azok a média területén tevékenykedő vállalkozások részesülhetnek évről évre az elismerésben, akik már legalább két éve segítik a Magyar Vöröskereszt munkáját azzal, hogy hírműsoraikban, cikkeikben, illetve online felületükön rendszeresen beszámolnak a szervezet aktuális tevékenységeiről, illetve akcióiról. „Különösen hálásak vagyunk a Győr+ Médiának, hogy az elmúlt évben nagy segítségünkre volt a nyári véradókampány, valamint az adventi véradás megszervezésében, népszerűsítésében” – tette hozzá Kun Szilvia.

A Győr+ Média Zrt. kiemelt feladatának tekinti, hogy kiálljon a jó ügyek mellett: legyen szó sokakat érintő, fontos rendezvények támogatásáról, hírközlésről, amellyel a lakosságot összekapcsolja a karitatív szervezetekkel vagy tájékoztatja jótékony célú, segítő szándékú programsorozatokról, akciókról.

Cégünk tavaly szeptemberben nagy sikerű véradást szervezett. Székházunknál az Országos Vérellátó Szolgálat véradókamionjában 101-en nyújtották önzetlenül karjukat, ezzel három embertársunk életét megmentve.

Simon Barbara
Fotó: Marcali Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.