Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. December 04. 14:09, kedd | Bulvár

Az ismert magyar modell ismét egy hazai tehetséget karolt fel

Az ismert magyar modell ismét egy hazai tehetséget karolt fel

Szick Petra neve már bizonyára mindenki számára ismerős. A fiatal szépség most ismét felkarolt egy feltörekvő tehetséget, Schwer Michelle-t.

Petra, 22 éves kora ellenére már 10 éve a médiában dolgozik, modellkedik és mindemellett modelliskolában tanít. Kacsingat a színészi pályával is és még gyermekeket is menedzsel. Így került hozzá Pintér Máté is, a Nemzeti Lovas Színház igazgatójának, Pintér Tibor Tenyának kisfia. A volt szépségkirálynő, most ismét felkarolt egy feltörekvő tehetséget Schwer Michelle-t. De, hogy ki is ő valójában és hogy került Petra szárnyai alá a kis vörös démon, most megtudhatjátok.


Mesélj kicsit magadról, mióta vagy a köztudatban merre láthattunk már?
14 éves vagyok, Pusztaszeren lakom. Egy optimista lány vagyok, aki mindig motivált és aki minden apróságban látja a szépet és örül mindennek. A mottóm talán az,hogy "nem álmaim vannak,hanem céljaim." Ez mindig motivál. De a legnagyobb motiváció számomra mégis a fejlődés, szeretem érezni, hogy ismét egy lépéssel közelebb vagyok a céljaimhoz. A célom az, hogy egy nap elismert legyek a médiában és ezért minden lehetséges dolgot megteszek. 2016 óta énekelek. A Talent Tehetségkutató Énekstúdióban kezdtem Szegeden,nagyon sokat tanultam ott. Györkey László,aki nem csak fantasztikus tanár és stúdió vezető,hanem rendkívűl kedves személy, adta meg az első lehetőséget,hogy színpadra állhassak,egy álmomat váltotta valóra,amiért örőkké hálás leszek. Idén szerepet kaptam egy sorozatban,aminek a címe: Minden álmod. Szerencsére rengeteg fellépésen vehettem részt, azóta két saját dalom van,most készül a harmadik. Nem rég Szick Petra elkezdett menedzselni,aminek nagyon örülök, iszonyatosan hálás vagyok neki és mindenkinek,aki segíti az előrejutásomat.


Hát ez nem semi. Fiatal korod ellenére jó sok mindent csináltál már. Mi volt eddig a legemlékezetesebb élményed?
Nehéz kiemelni egyet is, hiszen mindegyik rendkívűl emlékezetes. Forgatások közül, amit kiemelnêk, nem is olyan rég volt, a 2019-es DAL promóciós videója, ahol Freddie-vel forgathattunk, ide Petrának köszönhetően mehettem el. Óriási élmény volt, akár egy álom világnak is mondhatnám. Fellépések közül imádtam a táborokat,ahol tombolt a közönség; a saját estjeimet, ahol kibontakozhattam, sőt egyszer egy budapesti divatbemutatón is énekelhettem, ami csodálatos volt.
Akkor Petra nem tétlenkedik. Ha jól tudom 3 napja kezdtetek el együttműködni és azóta már bekerültél egy TV reklámba, ahol már Freddie-vel is szerepelhettél. Mások erre éveket várnak. Hogy találtatok egymásra Petrával?
Petrával régebb óta ismerjük egymást, de most érzem, hogy készen állok arra, hogy lépjek. Petrát mindig is csodáltam, hogy milyen előretörekvő és céltudatos, nagyon erős személyiség. Mondhatni ,hogy az egyik legnagyobb példaképem. Megkértem,hogy menedzeljen és elvállalta,mert lát bennem fantáziát. Nagyon örülök ennek a lehetőségnek és tudom,hogy a segítségével még sokat elérhetek.

Olyan jó ezt hallani. Pintér Mátéval is készítettünk pár hónapja egy interjút és ő is hasonló képpen vélekedett Petráról. Jó látni,hogy vannak még olyan jólelkű és segítőkész emberek mint ő. Mik a jövőbeli terveid? Szüleid támogatnak, nem intenek óva ettől a világtól? Hisz ahogy ismerjük Petrát belőled és Tenya kisfiából is pár even belül sztárt csinál.
Tervem az, hogy minél többet fejleszthessem önmagam,nagyon sok embert megszeretnék ismerni,sokat utazni és szépen lassan felépíteni a karrieremet. Több mindenben kiszeretném próbálni magamat, különböző fotózásokon,forgatásokon,divatbemutatókon,versenyeken részt venni és még sok-sok helyen fellépni,mindenképp a médiával akarok foglalkozni a jövőben,így minden tőlem telhetőt megteszek ennek érdekében. A szüleim szerencsére nagyon támogatnak,amiért végtelenül hálás vagyok nekik! Támogatásuk mellett nagyon sokat segítenek nekem. Anya az, aki mindig elkísér az ilyen helyekre,hogy vigyázzon rám és,hogy erőt adhasson. Elképzelni sem tudom,hogy mi lenne a támogatásuk nélkül. A családunból csak engem vonz ez a világ. Elejében azt hitték,hogy ez csak egy hullám,ami szinte minden lány életében megtörténik,de mára már kiderült,hogy én ezt tényleg komolyan gondolom. Sokszor más tervük volt,mint engem kisérgetni és órákat várni rám,de mégis szívesen megtették. Ezt nagyon köszönöm nekik. Örülök, hogy ilyen szüleim vannak!

Öröm volt Veled beszélgetni! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek és további sok sikert kívánok Neked!

Köszönöm a lehetőséget!

(Az interjú szülői hozzájárulással készült!)

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Fördős Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.