Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 15. 14:00, csütörtök | Helyi
Forrás: InfoGyőr

„Az Ördög lánya” ott lesz a Shadowban! - Twister koncert Győrben

„Az Ördög lánya” ott lesz a Shadowban! - Twister koncert Győrben

A közelmúltban robbant be a köztudatba a Twister zenekar, akik első nagylemezükkel sok rockert állítottak maguk mögé. A számost sikeres buli után szeptember 17-én a közkedvelt győri Shadow Rock Caféba látogatnak.

A Twister zenekar első lemeze „Az Ördög lánya” a Hammer World magazin mellékleteként látott napvilágot, s jutott el mindenkihez, akit érdekel a stílus s megvette a lapot. Számos rockert állítottak maguk mellé, egyre többen beszéltek a Twisterről, egyre többen keresték őket. A zenészek pedig tettek róla, hogy a fellendülés ne csak pillanatnyi legyen: augusztus 6-án lemezbemutató koncertet tartottak, amelyet még három buli követett, köztük a Szegedi Ifjúsági Napokon való debütálásuk. Külön érdemes és fontos kiemelni, hogy a Whitesnake után a Pecsa Café-ban after partyt tartottak, ami igencsak ütősre sikerült.

Az előttünk álló hétvégén az irányt Győr felé veszik, egészen a Shadow Rock Caféba, ahol már számos nagyszerű koncertet tartottak. Az előzetes hírek arról szólnak, hogy nagy az érdeklődés a Twister iránt, s könnyen lehet, hogy telt ház várja majd a zenészeket.

- Nagyon várjuk mát a Twister hétvégi koncertjét, szerencsére sokan jelezték, hogy eljönnek, s tudom: a törzsvendégeim nem hagynak cserben! Nagyon sok jó bulit megéltünk már közösen a Shadow falai között, s bízom benne számos ilyen lesz még. Remélem, hogy sok érdeklődő is lenéz s megtapasztalja hogy nálunk igényes szórakozás és a legjobb rock dalok várják! – mondta el Martinkovics „Ozzy” Oszkár.

Minden jel arra utal, hogy remek koncert várja azokat, akik a szombat estét a Shadow Rock Caféban szeretnék tölteni. A kezdés 20 óra, a belépés ingyenes. Senki ne felejtse el: élő, kőkemény rock 22 óráig!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense