Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Február 15. 07:25, csütörtök | Bulvár

Az úszónő, Hosszú Katinka beadta a válópert

Az úszónő, Hosszú Katinka beadta a válópert

A Blikk csütörtök reggeli kiadása azt írja, hogy Hosszú Katinka beadta a válópert. Úgy tűnik tehát, hogy a pár házassága menthetetlen.

A lap szerint a válópert a háromszoros olimpiai bajnoknő adta be. Emlékeztetnek arra, hogyha megérkezik egy válóperes kereset a bíróságra, általában négy hónapon belül ki kell írni az első tárgyalási napot. Ekkor a legtöbbször még megpróbálják kibékíteni a feleket, vagyis ez alkalommal a leggyakrabban még nem mondják ki a házastársak válását.

Közben a Bors azt írta, hogy Shane Tusup csak addig kaphatja a kiemelt edzői fizetését (havi egymillió forintot), amíg Hosszú Katinka nem nevez meg mást edzőjének. Hosszú Katinka a kecskeméti úszógálán úgy nyilatkozott, hogy márciusban nevezi meg az új trénerét. Azt is megírtuk, hogy a francia Fred Vergnoux lehet a következő trénere.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára