Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2010. Január 13. 08:07, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

Az erdei turizmus erősítése is része a győri fejlesztési törekvéseknek

Az erdei turizmus erősítése is része a győri fejlesztési törekvéseknek

Az Országos Erdészeti Egyesület országjáró szakmai körútja keretében a győri Városháza dísztermében mutatta be azt a kiadványt, amelyet minden ötszáz főnél nagy

Hozzátette, érdemes megismerni a közjóléti erdőgazdálkodást, amelyekbe többek között a környezetvédelem, vagy éppen a erdei turizmus feltételeinek megteremtése is beletartozik. A kötet egy példányát Simon Róbert Balázs vette át.
Az alpolgármester hangsúlyozta, a város életében fontos szerepet játszik a Püspökerdő, amely nem csak a pihenés, kikapcsolódás színtere, de a fiatalok környezettudatos életmódra való neveléséé is. Példaként említette a Madarak és Fák Napját, amelyet minden évben a Püspökerdőben rendeznek, és amelyen a gyerekek játszva tanulhatják meg környezetünk védelmének fontosságát.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 21. 12:25, kedd | Helyi

Közönségtalálkozó és kertmozi Nagy Ervinnel, Győrben

Május 22-26. között az Árkád földszinti parkolójának egy része kertmozivá alakul. Látogassatok el egy kis filmezésre, pihenjetek le babzsák fotelekben vagy vigyétek el saját piknik szetteteket.

2019. Május 20. 16:35, hétfő | Helyi

Együttműködést írt alá a kamara és az egyetem

Együttműködési megállapodást írt alá ünnepélyes keretek között a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Széchenyi István Egyetem, hétfőn.

2019. Május 20. 11:43, hétfő | Helyi

Tudunk egy jó programot szombatra

Játékos pecsétgyűjtős természetjárás a Bakony szívében.

2019. Május 19. 08:03, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp május 20-tól