Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Január 10. 14:31, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

Az új influenza végzett a doktornővel?

Az új influenza végzett a doktornővel?

Meghalt egy doktornő a nagykanizsai kórház intenzív osztályán, ahová még karácsony előtt került a H1N1 vírus gyanújával - írja a Zalai Hírlap Online.

Az orvos nem az intézményben dolgozik. Szervezetében nem mutatták ki az új influenzát, de a tünetei megegyeztek azzal. Vele együtt néhány hét alatt négy beteg halt meg a Kanizsai Dorottya Kórház intenzív osztályán - köztük Bagonyai Attila nemzetközi sakkmester, aki pénteken hajnalban hunyt el, feltehetően szintén a H1N1 szövődményei miatt.

A 45 éves edzőt kétszer küldték haza a sürgősségi osztályról azzal, hogy 40-42 fokos lázát csillapítsa otthon. Csak harmadszor tartották bent, de akkor már válságos volt az állapota. Három hétig kezelték az intenzív osztályon.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.