Városlista
2019. március 23, szombat - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2018. Március 29. 11:55, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Baleset okozása után megpróbálta elrejteni a drogot

Baleset okozása után megpróbálta elrejteni a drogot

Elfogták a rendőrök egy közlekedési balesetet okozó férfit és utasát, mivel a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott.

A rendőrségre bejelentés érkezett március 27-én 10 óra körül arról, hogy a 85-ös számú főút 1. kilométerszelvényénél két személyautó ütközött össze. A helyszínre kiérkező rendőröknek a baleset részese elmondta, hogy az ütközést okozó jármű utasa egy rövid időre elhagyta a helyszínt, a közeli fás-bokros területre ment kezében egy dobozzal, majd rövid idő múlva üres kézzel tért vissza. Az elmondottakra tekintettel a rendőrök az okozó jármű vezetőjének és utasának járművét, valamint ruházatát is átvizsgálták, amelynek során a sofőrnél kábítószer-fogyasztáshoz használt eszközöket találtak, amiket lefoglaltak. A járőrök ezután a megadott területet is átvizsgálták és az erdő mellett, a szántóföld szélén elásva megtalálták az utas által elrejtett dobozt, a benne lévő szintén kábítószer-fogyasztáshoz szükséges eszközökkel.

A rendőrök a két mosonmagyaróvári illetőségű férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. Ezután mindkettőjüket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 23. 14:25, szombat | Kék hírek

Egy új frizurával jobban járt volna a tolvaj - VIDEÓ

Elfogták a rendőrök azt a 26 éves férfit, aki a gyanú szerint egy budapesti fodrászüzletből hajnyíró gépet lopott.

2019. Március 23. 05:00, szombat | Kék hírek

Tolató teherkocsi gázolt halálra egy asszonyt Hajdúsámsonban

Tolató tehergépkocsi ütött el egy gyalogost Hajdúsámsonban, az elgázolt nő a helyszínen meghalt - közölte honlapján a rendőrség pénteken.

2019. Március 21. 07:32, csütörtök | Kék hírek

Iskolatársnője és barátja vert meg és rabolt ki egy fiatalt Békésen

Elfogták a rendőrök szerdán Békésen azt a két fiatalt, akik megvertek, kiraboltak és megfenyegettek egy 21 éves nőt.

2019. Március 20. 14:10, szerda | Kék hírek

Egy nőt és egy férfit is megkéselt egy támadó Sopronban, majd Ausztriába menekült

Rövid időn belül elfogták az osztrák rendőrök azt az Ausztriába menekülő támadót, aki kedden este megkéselte volt feleségét Sopronban.