Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2018. Március 29. 11:55, csütörtök | Kék hírek
Forrás: police.hu

Baleset okozása után megpróbálta elrejteni a drogot

Baleset okozása után megpróbálta elrejteni a drogot

Elfogták a rendőrök egy közlekedési balesetet okozó férfit és utasát, mivel a velük szemben alkalmazott drogteszt pozitív eredményt mutatott.

A rendőrségre bejelentés érkezett március 27-én 10 óra körül arról, hogy a 85-ös számú főút 1. kilométerszelvényénél két személyautó ütközött össze. A helyszínre kiérkező rendőröknek a baleset részese elmondta, hogy az ütközést okozó jármű utasa egy rövid időre elhagyta a helyszínt, a közeli fás-bokros területre ment kezében egy dobozzal, majd rövid idő múlva üres kézzel tért vissza. Az elmondottakra tekintettel a rendőrök az okozó jármű vezetőjének és utasának járművét, valamint ruházatát is átvizsgálták, amelynek során a sofőrnél kábítószer-fogyasztáshoz használt eszközöket találtak, amiket lefoglaltak. A járőrök ezután a megadott területet is átvizsgálták és az erdő mellett, a szántóföld szélén elásva megtalálták az utas által elrejtett dobozt, a benne lévő szintén kábítószer-fogyasztáshoz szükséges eszközökkel.

A rendőrök a két mosonmagyaróvári illetőségű férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és velük szemben drogtesztet alkalmaztak, ami pozitív eredményt mutatott. Ezután mindkettőjüket kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 19. 12:38, vasárnap | Kék hírek

16 éves lány segített az unokázós csalóknak

A budapesti nyomozók egy korábbi unokázós csalással összefüggésben elfogtak egy 16 éves lányt, valamint társa, B. Szabina ellen elfogatóparancsot adtak ki.

2019. Május 19. 08:00, vasárnap | Kék hírek

Kampányt indított a rendőrség a segélyhívó helyes használatáról

Kampányt indított a rendőrség a 112-es segélyhívó helyes használatáról - számolt be az M1 aktuális csatorna szombat délutáni híradójában.

2019. Május 18. 09:31, szombat | Kék hírek

Átengedte a vezetést ittas barátjának, akinek jogosítványa sem volt

Járművezetés tiltott átengedése miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves veszprémi férfi ellen, míg barátjának ittas járművezetésért, illetve egyéb közlekedési szabálysértések elkövetéséért kell felelnie.

2019. Május 17. 12:50, péntek | Kék hírek

Valóra váltották két nő álmát is a győri rendőrök - VIDEÓ

A Neked MUNKA, Nekem ÁLOM program keretében két fogyatékkal élő fiatalasszony álmát váltották valóra a győri rendőrök csütörtökön.