Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Március 01. 18:52, péntek | Bulvár

Bánatosan búcsúzik Gundel Takács Gábor

Bánatosan búcsúzik Gundel Takács Gábor

Vége a Legyen Ön is milliomos!-nak egyelőre, nagyon megszerette ezt a kvízt. De nem marad tévés munka nélkül, jövő héten már nyílnak a táskák, forgatják az Áll az alkut a TV2 számára.

„42 részt forgattunk ebből a vetélkedőből, ez volt az egyik legkedvesebb műsor, amit valaha csináltam. Nagyon a szívemhez nőtt, sok szép pillanatot szerzett nekem és a játékosoknak is. Vége ennek a sorozatnak, ezért kicsit szomorú vagyok" – mesélte Gundel Takács Gábor. Jövő héten már az Áll az alkut forgatja, amelyet szintén kedvel: lesz benne pár régi és sok új játékos.

Forrás: origo.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.

2019. Április 16. 08:50, kedd | Bulvár

A szárazföldtől 220 kilométerre mentettek ki egy kutyát a tengerből Thaiföldön

A thaiföldi partoktól mintegy 220 kilométerre mentettek ki egy kutyát a tengerből egy tengeri olajfúrótorony munkásai - írja honlapján a BBC, amely fotókkal számol be a pénteken történt szokatlan eseményről.