Városlista
2019. március 20, szerda - Klaudia, Alexandra

Hírek

2019. Január 07. 07:00, hétfő | Bulvár

Bányai Dóra is a Dal2019 reklámfilmjét erősíti

Bányai Dóra is a Dal2019 reklámfilmjét erősíti

Bányai Dórát kérdeztük.

Milyen terveid vannak a modellkedés területén? Őszinten szólva még a kezdetek kezdetén járok. Megfordultam már több helyen és sok emberrel talalkoztam viszont nem vagyok meg ebben a szakmában annyira jártas, de később a médiában szeretnek elhelyezkedni. Elvégeztem egy modelliskolát. Részt vettem már egy nyíregyházi szépségversenyen, ahol 3.helyezest értem el. Több ruhabemutatón szerepeltem már a Kölcsey Tv-ben, sok fotozásra is hívtak. Nemrég szerepeltem a Dal2019 reklámfilmjeben.

Mi volt az eddigi legemlékezetesebb élményed? 2016-ban egy nyíregyházi divatesten vettem részt, ahol több kollekciót és ruhamárkát bemutattunk. Többek között menyasszonyi ruhat is, ami nagyon nagy élmény volt. Pár perc erejéig átélhettem, hogy gyönyörű hercegnős ruhában végig vonulok egy kifutón.

Milyen a jövőbeli terveid? Nagyon fontos számomra a jövőm. Mindenképpen olyan dologgal szeretnék foglalkozni, ami boldoggá tesz. Ez számomra a modellkedés, a fotozások és az ezzel járó mindennapok. Emellett kozgazdász szeretnék lenni.

Hogyan kerültél Szick Petra menedzselése alá? Szeptemberben készült egy portfólióm Budapesten. Egyik nap, amikor modell munkák után nézelődtem, akkor talaltam meg Petra oldalát. Nagyon megtetszett az, amit Petra képvisel és ez az egész modellkedes. Azután találkoztam Petraval. Nagyon aranyos lány és szerencsére mindent megtudunk beszélni, mindenben egyetértünk.

Hogyan tudod összeegyeztetni a sulit és a modellkedest? Kisvárdán járok gimnaziumba, most vagyok 10. osztályos, matematika szakon. Szerencsére könnyen megy a tanulás és szeretek is tanulni, ez nagyban megkönnyiti a helyzetem. Egyenlőre könnyen 9sszeegyeztetem és remélem ez a jövőben is így lesz. Mindent megteszek, hogy ne menjen az egyik a másik rovására és ez eddig kitűnően működik

Mesélj a következő projektedről, mit szeretnél a jövőben megvalósitani? 2019 júniusában én fogom kepviselni Magyarországot egy kategóriaban Bulgáriában. Ez számomra hatalmas megtiszteltetés. Tudom, hogy rengeteg életreszóló élménnyel fogok hazatérni,nagyon sokat fogok tapasztalni, ami később a hasznomra válik. Erre most nagyon készülök, mert a legjobb formámat szeretném hozni a versenyen. Petrával folyamatos szervezés alatt áll egy közös munkánk. Részt veszek több fotózáson, jótekonysági divatbemutatón,videoklipben.

Szüleid támogatnak a céljaid elérésében? Végtelenül hálás vagyok a szüleimnek, mert mindenben támogatnak, mellettem állnak szívvel-lélekkel. Látom, hogy velem együtt örülnek és ha rossz kedvem van, velem együtt sírnak. Nagyon jó kapcsolatot ápolok velük, kivételes szülő- gyerek viszony van köztünk, amit köszönök,mert így teljes az életem.

Sok sikert kívánok Neked a továbbiakban, köszönöm az interjút!

Én köszönöm!

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Március 19. 16:04, kedd | Bulvár

Premier előtt vetítik a felújított Vízipók-csodapókot a hétvégén

A hétvégén országosan több moziban is premier előtt vetítik a március 22-ei víz világnapja alkalmából a környezettudatosságra nevelő Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilm digitálisan felújított változatát.

2019. Március 19. 07:18, kedd | Bulvár

Underground dj-k sora lép fel a Balaton Soundon

Az underground dj-világnak idén is több helyszínt szentel a Balaton Sound. Ismét jelentkezik az Elrow és új helyszíne lesz a színtér zenészeinek a The Club - közölték a szervezők hétfőn az MTI-vel.

2019. Március 18. 13:04, hétfő | Bulvár

A világ összes pénze sem elég az új magyar rövidfilmre

Több ezer papírpénz felhasználásával készül Kőszegi Tamás legújabb filmje, melyhez igazi nemzetközi összefogás keretében a világ minden pontjáról érkeznek bankjegyek.

2019. Március 18. 07:10, hétfő | Bulvár

Vasárnap debütált a magyar származú rendező Oscar-díjas filmje

Az idén Oscar-díjat kapott Free Solo-t itthon a National Geographic adja. A különleges világrekordról készült dokumentumfilm március 17-én debütált a csatornán.