Városlista
2019. január 17, csütörtök - Antal

Hírek

2019. Január 07. 07:00, hétfő | Bulvár

Bányai Dóra is a Dal2019 reklámfilmjét erősíti

Bányai Dóra is a Dal2019 reklámfilmjét erősíti

Bányai Dórát kérdeztük.

Milyen terveid vannak a modellkedés területén? Őszinten szólva még a kezdetek kezdetén járok. Megfordultam már több helyen és sok emberrel talalkoztam viszont nem vagyok meg ebben a szakmában annyira jártas, de később a médiában szeretnek elhelyezkedni. Elvégeztem egy modelliskolát. Részt vettem már egy nyíregyházi szépségversenyen, ahol 3.helyezest értem el. Több ruhabemutatón szerepeltem már a Kölcsey Tv-ben, sok fotozásra is hívtak. Nemrég szerepeltem a Dal2019 reklámfilmjeben.

Mi volt az eddigi legemlékezetesebb élményed? 2016-ban egy nyíregyházi divatesten vettem részt, ahol több kollekciót és ruhamárkát bemutattunk. Többek között menyasszonyi ruhat is, ami nagyon nagy élmény volt. Pár perc erejéig átélhettem, hogy gyönyörű hercegnős ruhában végig vonulok egy kifutón.

Milyen a jövőbeli terveid? Nagyon fontos számomra a jövőm. Mindenképpen olyan dologgal szeretnék foglalkozni, ami boldoggá tesz. Ez számomra a modellkedés, a fotozások és az ezzel járó mindennapok. Emellett kozgazdász szeretnék lenni.

Hogyan kerültél Szick Petra menedzselése alá? Szeptemberben készült egy portfólióm Budapesten. Egyik nap, amikor modell munkák után nézelődtem, akkor talaltam meg Petra oldalát. Nagyon megtetszett az, amit Petra képvisel és ez az egész modellkedes. Azután találkoztam Petraval. Nagyon aranyos lány és szerencsére mindent megtudunk beszélni, mindenben egyetértünk.

Hogyan tudod összeegyeztetni a sulit és a modellkedest? Kisvárdán járok gimnaziumba, most vagyok 10. osztályos, matematika szakon. Szerencsére könnyen megy a tanulás és szeretek is tanulni, ez nagyban megkönnyiti a helyzetem. Egyenlőre könnyen 9sszeegyeztetem és remélem ez a jövőben is így lesz. Mindent megteszek, hogy ne menjen az egyik a másik rovására és ez eddig kitűnően működik

Mesélj a következő projektedről, mit szeretnél a jövőben megvalósitani? 2019 júniusában én fogom kepviselni Magyarországot egy kategóriaban Bulgáriában. Ez számomra hatalmas megtiszteltetés. Tudom, hogy rengeteg életreszóló élménnyel fogok hazatérni,nagyon sokat fogok tapasztalni, ami később a hasznomra válik. Erre most nagyon készülök, mert a legjobb formámat szeretném hozni a versenyen. Petrával folyamatos szervezés alatt áll egy közös munkánk. Részt veszek több fotózáson, jótekonysági divatbemutatón,videoklipben.

Szüleid támogatnak a céljaid elérésében? Végtelenül hálás vagyok a szüleimnek, mert mindenben támogatnak, mellettem állnak szívvel-lélekkel. Látom, hogy velem együtt örülnek és ha rossz kedvem van, velem együtt sírnak. Nagyon jó kapcsolatot ápolok velük, kivételes szülő- gyerek viszony van köztünk, amit köszönök,mert így teljes az életem.

Sok sikert kívánok Neked a továbbiakban, köszönöm az interjút!

Én köszönöm!

Képek: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 16. 18:16, szerda | Bulvár

Sofia Coppola ismét Bill Murray főszereplésével forgat

Sofia Coppola 15 évvel az Elveszett jelentés című Oscar-díjas filmje után ismét Bill Murray főszereplésével forgat. A produkció az A24 független filmstúdió és az Apple első közös filmjeként készül el

2019. Január 16. 14:15, szerda | Bulvár

Új dallal rukkolt elő a The Cranberries együttes Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján

Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

2019. Január 16. 07:11, szerda | Bulvár

Már sört is árul az orosz posta

Sör forgalmazásába kezdett 3200 hivatalában az orosz posta - közölte a Pocsta Rosszii sajtószolgálata kedden az RNS hírügynökséggel.

2019. Január 15. 16:01, kedd | Bulvár

Steven Spielberg ismeretlen női főszereplőt választott a West Side Storyhoz

Steven Spielberg egy nyílt szereplőválogatáson feltűnt, ismeretlen 17 éves lányra bízta Maria szerepét a West Side Story új filmes feldolgozásában - adta hírül a The Hollywood Reporter.