Városlista
2019. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Február 05. 14:26, péntek | Bulvár
Forrás: Tutti Frutti

Bemutatták a Nagy Magyar Szexrekord főszereplőjét

Bemutatták a Nagy Magyar Szexrekord főszereplőjét

Február 20-án megrendezésre kerül egy Nagy Magyar Szexrekord, melynek keretén belül a húszéves Leila minimum 100 jelentkezőt szeretne orálisan kielégíteni.

A vállalkozó szellemű uraknak személyesen kell regisztrálni, és fejenként 1000 forintba kerül a csaj szájüregének betöltése. A legelső felhívás alkalmával Leiláról képet még nem közöltek, tegnaptól viszont már egy videó bemutattak, amin a lány egy-két kiegészítőtől eltekintve meztelenül vonaglik.

"A rekordkísérletről természetesen film készül, az önkéntes jelentkezőket pedig szeretnénk megnyugtatni: NEM a résztvevők arcára fókuszálunk majd a forgatáson, kizárólag Leila teljesítménye az, ami érdekel bennünket" - írta a Tutti Frutti.

Íme Leila bemutatása! (Kizárólag csak 18 éven felülieknek!) Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 20. 08:33, szombat | Bulvár

Magyar kisfilm verseng Cannes-ban

Egy magyar vizsgafilm, Moldovai Katalin Ahogy eddig című rendezői diplomafilmje meghívást kapott a május 14-én kezdődő 72. cannes-i fesztiválra, a filmes egyetemek legjobbjait felvonultató Cinéfondation programba

2019. Április 18. 18:30, csütörtök | Bulvár

A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését

A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott 850 éves párizsi Notre-Dame újjáépítésére.

2019. Április 17. 18:01, szerda | Bulvár

Két éve az utcán élt az RTL Klub képernyőse, Kevin

Továbbra is a menhelyi kutyák ügye mellett kampányol Kevin.

2019. Április 17. 17:20, szerda | Bulvár

A Barátok közt sztárja is az Országos Gyermekszépségverseny zsűrijében

Idén második alkalommal rendezték meg az Országos Gyermekszépségversenyt Budapesten. A zsűriben Szick Petra szépségkirálynő, Záhorszki Dominika modell és Gombos Krisztián- a Barátok közt Szilágyi Oszkárja foglaltak helyet.