Városlista
2019. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2010. Január 20. 06:20, szerda | Belföld
Forrás: HírTV

Beoltották, mégis meghalt

Beoltották, mégis meghalt

Be volt oltva, feltehetően mégis a H1N1 vírus miatt halt meg egy beteg hétfőn Sátoraljaújhelyen. Az 50 éves férfi még szeptemberben megkapta mindkettő, a szezonális és az új influenza elleni vakcinát. Hozzátartozói elmondása szerint kedd

Az elhunyt szervezetében egyelőre még nem mutatták ki a H1N1 vírust, de az intenzív osztály kezelőorvosa szerint a beteg tünetei egyértelműen erre utaltak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Május 21. 16:07, kedd | Belföld

Ápolóra támadt egy makói férfi

A makói férfi bement az egyik helyi háziorvosi rendelőbe, hogy gyógyszereket írasson fel magának. A nyugtatókat sem az orvos, sem az ápoló nem akarta felírni, ezután ragadta meg az ápoló nyakát.

2019. Május 21. 16:01, kedd | Belföld

Plácido Domingo koncertjével nyitják meg a szegedi a Szent Gellért Fórumot

A világszerte ünnepelt énekes, Plácido Domingo koncertjével nyitják meg augusztus 28-án Szeged új ifjúsági és sportcentrumát, a Szent Gellért Fórumot - tájékoztatták a szervezők kedden az MTI-t.

2019. Május 21. 14:40, kedd | Belföld

Júniusban lép életbe az e-jegyrendszer Budapesten

Egy hónapon belül elindulhat Budapesten a közösségi közlekedésben az e-jegyrendszer kísérleti programja, a főváros és a kormány megállapodása értelmében.

2019. Május 21. 13:01, kedd | Belföld

Meghamisított jegyzőkönyv miatt emeltek vádat egy zalai jegyző ellen

Hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek egy kistelepülés jegyzője ellen, aki meghamisította egy önkormányzati ülés jegyzőkönyvét