Városlista
2019. január 19, szombat - Sára

Hírek

2018. Április 16. 12:04, hétfő | Bulvár

Beszólások A Nagy Duett első élő adásában

Beszólások A Nagy Duett első élő adásában

Vasárnap este, ugyan még kiesés nélkül, de elindult A Nagy Duett vadiúj évada. Túl nagy meglepetést nem okoztak az éneklésben amatőr celebek.

A színházi emberek hozták az elvárhatót, míg a sportolók és egyebek fájdalmasan próbálkoztak a feladattal.

Pumped Gabo legalább bedobta az erősségét a színpadon és félmeztelenre vetkőzött. Az előadás után, az értékeléseket követően azonban érzékeny pontra tapintott duettpartnerénél. Szeretett volna jófej lenni és megdicsérni Marcellinát, de nem pont úgy sikerült, ahogy az kellett volna.

"Egyébként szeretném a Marcellinát kiemelni, hogy így 65 évesen csodálatosan, lenyűgözően, szemet kápráztatóan itt van a színpadon és még mindig nyomja."

Persze emellett a műsorvezető, Liptai Claudia sem tudott elmenni szó nélkül: "Gabokám, te egy igazi görény vagy. Tehát ahogy ezt kiemelted…húha!"

Aztán Kasza Tibor is rákontrázott a zsűriasztal mögül:

"Úriembernek születni kell."

Forrás: 24.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 16. 18:16, szerda | Bulvár

Sofia Coppola ismét Bill Murray főszereplésével forgat

Sofia Coppola 15 évvel az Elveszett jelentés című Oscar-díjas filmje után ismét Bill Murray főszereplésével forgat. A produkció az A24 független filmstúdió és az Apple első közös filmjeként készül el

2019. Január 16. 14:15, szerda | Bulvár

Új dallal rukkolt elő a The Cranberries együttes Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján

Új dallal rukkolt elő egykori énekesnője, a tavaly elhunyt Dolores O\'Riordan halálának évfordulóján a The Cranberries ír zenekar, amely áprilisban dobja piacra következő albumát, majd véglegesen feloszlik.

2019. Január 16. 07:11, szerda | Bulvár

Már sört is árul az orosz posta

Sör forgalmazásába kezdett 3200 hivatalában az orosz posta - közölte a Pocsta Rosszii sajtószolgálata kedden az RNS hírügynökséggel.

2019. Január 15. 16:01, kedd | Bulvár

Steven Spielberg ismeretlen női főszereplőt választott a West Side Storyhoz

Steven Spielberg egy nyílt szereplőválogatáson feltűnt, ismeretlen 17 éves lányra bízta Maria szerepét a West Side Story új filmes feldolgozásában - adta hírül a The Hollywood Reporter.