Városlista
2018. április 24, kedd - György

Hírek

2018. Április 16. 12:04, hétfő | Bulvár

Beszólások A Nagy Duett első élő adásában

Beszólások A Nagy Duett első élő adásában

Vasárnap este, ugyan még kiesés nélkül, de elindult A Nagy Duett vadiúj évada. Túl nagy meglepetést nem okoztak az éneklésben amatőr celebek.

A színházi emberek hozták az elvárhatót, míg a sportolók és egyebek fájdalmasan próbálkoztak a feladattal.

Pumped Gabo legalább bedobta az erősségét a színpadon és félmeztelenre vetkőzött. Az előadás után, az értékeléseket követően azonban érzékeny pontra tapintott duettpartnerénél. Szeretett volna jófej lenni és megdicsérni Marcellinát, de nem pont úgy sikerült, ahogy az kellett volna.

"Egyébként szeretném a Marcellinát kiemelni, hogy így 65 évesen csodálatosan, lenyűgözően, szemet kápráztatóan itt van a színpadon és még mindig nyomja."

Persze emellett a műsorvezető, Liptai Claudia sem tudott elmenni szó nélkül: "Gabokám, te egy igazi görény vagy. Tehát ahogy ezt kiemelted…húha!"

Aztán Kasza Tibor is rákontrázott a zsűriasztal mögül:

"Úriembernek születni kell."

Forrás: 24.hu

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2018. Április 24. 13:59, kedd | Bulvár

Madonnának nem sikerült megakadályoznia személyes tárgyainak elárverezését

Egy Madonna ellenében hozott bírósági döntés szabad utat adott az amerikai énekesnő személyes tárgyainak, köztük egy Tupac Shakurtól kapott szakítólevél, valamint egy hajszálaival teli hajkefe elárvereztetésének.

2018. Április 23. 17:45, hétfő | Bulvár

Megcsalta a nőket a híres festő

Pablo Picasso nevét, festményeit világszerte ismerik, tökéletes választás volt a National Geographic részéről, hogy Einstein után a festőművészt választották Géniusz című sorozatuk főszerepére.

2018. Április 23. 14:52, hétfő | Bulvár

Lionel Messi 126 millió euróval a legjobban kereső labdarúgó

A France Football francia sportlap szerint Lionel Messi, az FC Barcelona argentin sztárja 126 millió euró (39,2 milliárd forint) jövedelemhez jut a 2017/18-as szezonban, ezzel ő a világ legjobban kereső labdarúgója.

2018. Április 23. 12:47, hétfő | Bulvár

Szintetikus DNS-re tárolják a Massive Attack egy albumát

Svájci tudósok szintetikus DNS-re tárolták a Massive Attack Mezzanine című album hanganyagát a megjelenés huszadik évfordulója alkalmából - jelentette be a Zürichi Műszaki Egyetem.