Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Július 27. 14:56, szerda | PR

Bikinik minden mennyiségben - hogy válaszd ki a legjobbat?

Bikinik minden mennyiségben - hogy válaszd ki a legjobbat?

Ha nyár, akkor bikini! Az egykor hihetetlenül merésznek számító darab, ami csak a lényeget takarja, szinte mindannyiunknak egyet jelent a vízparti kikapcsolódással.

A bikini egy szuperül kitalált, bárkinek előnyössé tehető és variálható darab. És nem kell hinnünk az úgynevezett divatguruknak, akik szabályokat állítanak fel, kik és milyen életkorban vehetnek bizonyos ruhadarabokat - például rövid szoknyát vagy éppen így bikinit.

Lehet valaki ötven és akár kilencven éves is, nyugodtan felvehet egy kétrészest, ha abban érzi jól magát, Csak a megfelelő darabot kell megtalálnunk.
Ez a fürdőruha az, ami szinte mindent láttat, épp ezért igen fontos, hogy egy jól kitalált darabban feszítsünk a vízparton, ami az előnyös oldalunkat emeli ki.
Éppen sokat mutató volta miatt volt egykor a nyílt szexualitással egyenlő a bikini. Sokkal kevesebbet takart, mint a korábban ugyan egyre jobban fogyó mennyiségből anyagból készített, de azért ruhának tekinthető fürdő öltözetek.

Deborah Kerr például egy férfi boxeralsó aljú, teljes testet takaró fekete egyberészesben forralta fel teljesen a férfiak vérét 1953-as filmjében.

Ezek után Brigitte Bardotnak az egész világ figyelmét sikerült magára vonnia, mikor ebben a darabban fotóztatta magát a Cannes-i filmfesztivál alatt. Egyben akkor és ott elindította a bikini máig tartó sikerszériáját.

Majdnem mindannyian viselünk tehát bikinit, hogy válasszuk ki a tökéleteset?
Kérdés először is, mi a célunk a strandon? Megtalálni a nagy Őt, vagy csak előkészületeket végezni erre, és jól lebarnulni? Vagy nagyon fontos, hogy egy jót ússzunk, és a víz alatti fordulókban se csússzon le rólunk a fürdőruha?

Sok modellnek félhosszú póló szabású a felsőrésze, ezek nagyon csinosak, fiatalosak, ám kevesebbet fogunk barnulni, és a vízből kijőve tovább fogunk fázni bennük.
Ha úszni szeretnénk, lényeges, hogy sportolásra kitalált kétrészesben legyünk, aminek jól tart a felsőrésze, és az alsó rész pántja is kellően strapabíró, például nem megkötős. Bár kétségtelen, úgy is lehet ismerkedni, ha valakivel megkerestetjük a bikinink egyik részét a víz alatt.
Hogy ilyen megbízható darabok léteznek, arra bizonyíték, hogy a strandröplabdások olimpiai formaruhája is bikini. (Megjegyzendő, ha gyakran járunk uszodába, jó minőségű darab választására törekedjünk, mivel ha sokat forgolódunk a klóros vízben, az hamar érezhető lesz a fürdőruhánk anyagán.)

Egész biztos olyan modellt keresünk, ami a legjobb formánkban mutat. Ha sportos, kevésbé nőies alakkal rendelkezünk, akkor válasszunk nőies szabású, nőies kivágásokkal rendelkező bikinit. A sportos, karcsú típusok előnyben részesíthetik a kivágott, vagy megkötős alsórészt, mivel érdemes megmutatniuk a csípőjüket. A bikinifelsőnél szabad a választás, érdemes kicsit növelni optikailag ezt a területet, és például tarka, részletgazdag felsőrészt választani.

Aki még ennél is karcsúbb, és “ceruza alkat”, az dúskálhat az általában XXS-es lányokra tervezett fürdőruhákban. A spagettivékony pántos, és mini bikinik jól fognak állni rajtuk. A csőtopban viszont kiskorúnak fognak kinézni.

A homokóra alkatúakat az apró minták viselésétől óvják, mivel az megtörheti a testük összhangját, vonalát. Aki kebelben erősebb, az tudja, hogy kosaras melltartó mellett érdemes dönteni.
Aki körte testalkatú, azaz deréktől lefelé egyre erőteljesebb, annak is szuper megoldások állnak a rendelkezésére, hogy “álcázza” az alsó részek kevésbé előnyös területeit.
Jó hír a számukra, hogy szinte nekik van kitalálva a 2016-os divat: ugyanis nekik a hippis rövidnadrág fazonú, illetve a derékon magasan felszabott retró alsók tökéletesen fognak állni. Azt is mondhatjuk, a tervezők végre a nők többségét

A képek forrása: lascana.hu

Címkék: lascana

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt