Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Október 13. 10:00, péntek | Sport

Bronzéremmel tért haza a fitmodell a vb-ről

Bronzéremmel tért haza a fitmodell a vb-ről

Till Bernadett júniusban költözött Budapestről Mosonmagyaróvárra, itt készült fel a WBPF vb-re, amit hétvégén rendeztek meg Mongóliában.

A 23 éves Till Bernadett júniusban költözött Budapestről Mosonmagyaróvárra. Mint azt korábban megírtuk, gőzerővel készült a készül az októberi WBPF világbajnokságra, aminek idén Mongólia adott otthont. Bernadett már túl van a nagy versenyen, ám a WBPF VB előtt az Ausztria kupát is bevállalta.

"Amikor megláttam a kiírást, hogy a VB előtt lesz az Ausztria kupa, akkor döntötttem el hogy ott is megmérettetem magam. A tervezett forma a második, harmadik versenyre lesz az igazi, így ez pont jól jött ki. A szezon első versenyén első helyezést értem el,aminek nagyon örültem. Rá egy hétre indultunk a magyar csapattal Mongóliába a világbajnokságra" - kezdte a kisalfold.hu-nak.

"Minden megszűnt létezni körülöttem, elmúlt a háyninger, elmúlt az izgalom, élveztem a versenyt. Az elődöntő után öt lány került a döntőbe. Sikerült,bejutottam. Végül világbajnoki bronzérmes lettem. A lányok brutál jók voltak, erős mezőny volt" - tette hozzá Bernadett, aki azt is elárulta, először csalódottságot érzett.

"Később átgondoltam a dolgokat, és boldog vagyok hogy naturálként idáig eljutottam" - tette hozzá.

A gyönyörű fitmodel néhány kulisszatitkot is megosztott a kisalfold.hu-val a felkészüléséről. Azt mondja, nagy súlyokkal és alacsony ismétlésszámmal dolgozott, a versenydiétát pedig már jóval hamarabb elkezdte, mint az előző szezonban.

"A mostani szezonra való felkészülés volt az eddigi legnagyobb kihívás. A környezettváltozás eléggé megnehezítette, sokkal feszültebb voltam, ingerlékenyebb. Kezdem megszokni Mosonmagyaróvárt,de sokszor van honványam, ami szerintem természetes" - árulta el.

A versenyeknek még nincs vége, Bernadett hétvégén Budapesten a Fitparádén, jövő héten pedig Mosonmagyaróváron lép színpadra.

Forrás: kisalfold.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.