Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Március 13. 07:25, szerda | Belföld

Brutálisan megvertek egy német üzletembert a budapesti bulinegyedben

Brutálisan megvertek egy német üzletembert a budapesti bulinegyedben

Durván megvertek egy topmenedzsert a hétvégén a bulinegyedben. A férfinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy műteni kellett, a rendőrség nyomoz.

Brutális eset helyszíne volt a VII. kerület a Blikk szerint. A lap azt írja, hogy az egyik szórakozóhely biztonsági őrei agyba-főbe verték az 57 éves férfit, két gyermekét pedig gázspray-vel fújták le.

A megtámadott férfi az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere.

A férfi két, Magyarországon élő fiához jött a fővárosba.

A Blikk szerint a család vacsorázni ment a belvárosba, ahol az este első fele nagyon jól sikerült, beültek az egyik, most divatos helyre, ahol ettek és beszélgettek. Itt jól érezték magukat, majd elmentek. Később ugyan visszaakartak térni a helyszínre, ekkor történt a brutális eset.

Az ajtónál a biztonsági szolgálat emberei a két gyerekre támadtak, azonnal lefújták őket gázspray-vel, majd ütni kezdték a nagyobbik fiút. A kisebbik, 17 éves gyereket is ütötték, rugdosták.Az édesapjuk mobillal próbálta felvenni az esetet, mire őt is megtámadták, s nagyon súlyosan megverték.

Legjobban a feje sérült meg, az arccsontja és a járomcsontja is eltört. A férfi saját felelősségre Németországba repült, ahol műteni kellett.

Az erzsébetvárosi rendőrök négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként. Azt írták, az eset során ketten könnyebb, egy férfi súlyos sérülést szenvedett.

Forrás: origo.hu

Kép: Illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

2024. Április 24. 14:28, szerda | Belföld

Egy budapesti iskolában is gyanús szagokat éreztek, nyomoz a rendőrség

Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség a XXIII. kerületi Török Flóris Általános Iskolában szerda reggel történt tömeges rosszullétek miatt, amelyek előtt szúrós szag terjengett az épületben

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.