Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Augusztus 24. 16:08, szerda | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város

Busz-menetrend vátozás

Busz-menetrend vátozás

Az ÉNYKK Zrt. értesíti az utasokat, hogy 2016. augusztus 25-én (csütörtökön) üzemkezdettől a Tihanyi Árpád útról jobbra, a Vasvári Pál utca irányába kanyarodó önálló sáv felújításának befejeződése miatt

a 32, 34, 36, 37 jelzésű helyi autóbuszjáratok, valamint a 82-es és 83-as főút felé közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok újra eredeti útvonalukon, a Tihanyi Árpád út – Vasvári Pál utca – Szent Imre út útvonalon közlekednek.

A 37-es helyi járatok újra érintik a "Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat" és a "Szent Imre út, Nádas Ernő utca" megállóhelyeket, viszont nem állnak meg az eddig ideiglenesen érintett "Tihanyi Árpád út, adyvárosi tó" és a "Szauter Ferenc utca, Praktiker áruház" megállóhelyeken.

A „Tihanyi Árpád út, kórház” megállóhely még folyamatban lévő felújítása miatt, a torlódások elkerülése érdekében viszont a 11, 11Y, 14, 14B, 25 jelzésű helyi autóbuszjáratok előreláthatólag 2016. augusztus 26-ig (a Tihanyi Árpád úton létesítendő ideiglenes megállóhely kialakításáig) továbbra is a megszokott terelőúton közlekednek, azaz

a 11-es és 11Y jelzésű autóbuszok Marcalváros felé a Tihanyi Árpád út – Magyar utca – Szent Imre út – Vasvári Pál utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a "Tihanyi Árpád út, kórház" és a "Vasvári Pál utca, kórház, főbejárat" megállóhelyeket, de megállnak a "Magyar utca, Szent Imre út", a "Szent Imre út, Magyar utca" és a "Szent Imre út, Megyei rendelő" megállóhelyeken;

a 14-es, 14B és 25-ös jelzésű autóbuszok Marcalváros felé a Kodály Zoltán utca – Ifjúság körút – Vasvári Pál utca útvonalon közlekednek, ezért nem érintik a "Földes Gábor utca" és a "Tihanyi Árpád út, kórház" megállóhelyeket, de megállnak a "Kodály Zoltán utca, gyógyszertár" és az "Ifjúság körút, Kodály Zoltán utca" megállóhelyeken.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense