Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Január 09. 15:39, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Csisztu Zsuzsa: "Lelkileg felkészültünk a változásokra"

Csisztu Zsuzsa: "Lelkileg felkészültünk a változásokra"

Eseménydús újév elébe néz Csisztu Zsuzsa. Munkájában, magánéletében, sőt talán még a nevében is hozhat változást a 2010. A műsorvezetőnő úgy véli, nem csak két és fél éves kisfia, hanem ő maga is sokat változott az elmúlt idő

"Nagyon rám fért az a fajta nyugalom, amit férjemtől, Ketskés Norberttől kapok. Egész más érzelmi alapokra épül ez a kapcsolat, mint a korábbi házasságom. Norbert mellett társként, feleségként, édesanyaként is teljes értékű nőnek érzem magam. S ami nagyon fontos: tudom, hogy nem vagyok egyedül, mindig és minden körülmények között számíthatok rá. Megszűntek bennem azok a kétségek, amelyek megismerkedésünk előtt emésztettek. Korábban állandóan vizsgálgattam magam, s minden percben feltettem a kérdést, hogy vajon jó-e amit éppen csinálok vagy mondok. Ma már nem tépelődöm. Ha egy nő ennyire bizonytalan saját magában, az a kapcsolat rossz működését is jelzi. Most, hogy megerősödtem belülről, a fiamnak és a férjemnek is többet és másként tudok adni magamból" - vallja Csisztu Zsuzsa a Meglepetés e heti címlapsztorijában.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.