Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Szeptember 24. 10:08, kedd | Helyi
Forrás: pannon-viz.hu

Csőtörés miatt dugók alakulhatnak ki a belvárosban

Csőtörés miatt dugók alakulhatnak ki a belvárosban

Vízcsőtörés javítás miatt bontják fel az útburkolatot kedden délelőtt Győrben a Külső Baross út-Wesselényi utcai csomópontnál- tájékoztatott Takács László, a Pannon-Víz Zrt. hibaelhárítási ügyeletvezetője.

Ezen a szakaszon szombatig útszűkületre, sebességkorlátozásra kell számítani, így aki csak teheti, kérjük, válasszon más útvonalat. Erről forgalomterelő táblák fogják tájékoztatni az autósokat. A javítás idején az autóbusz forgalmat is elterelik, így a menetrendekhez képest néhány perces késésekre is számítani lehet. Az útfelbontás és a javítás a reggeli csúcsforgalom után, kedden délelőtt tíz órakor kezdődik. A Belvárost Nádorvárossal összekötő 300mm átmérőjű ivóvíz főnyomóvezeték hibásodott meg, a javítást igyekeznek még kedden befejezni a szakemberek.

Terveink szerint a javítás idején az ivóvíz szolgáltatás folyamatos lesz, azonban az áramlási irányok megváltozása miatt rövid ideig előfordulhat átmeneti ivóvíz elszíneződés és nyomáscsökkenés, amiért fogyasztóink szíves elnézését kérjük. A mostani helyszíntől néhány méterre augusztus első napjaiban már volt egy beavatkozásunk, azt még ki tudta kerülni a forgalom, sajnos az újabb helyszín már a kereszteződés szűkületében van. A vízmű szakemberei előreláthatólag péntekre állítják helyre a javítás helyszínén az útburkolatot, melyet szombaton már az autóbuszok is használni tudnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense