Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Január 25. 17:46, csütörtök | PR

Desigual egyedi táskakollekció

Desigual egyedi táskakollekció

A Desigual táskakollekciói a szürke téli hónapokban igazi üde színfoltot jelentenek. A márkára az élénk színek és hangsúlyos minták használata a jellemző, így vidám hangulatot kölcsönöz. Általában a legtöbben a jól bevált sötét színeket viselik, mint a barna, fekete s szürke, így könnyedén abba a hibába eshetünk, hogy öltözékünk egyhangúvá válik.

A Desigual termékek – ezen belül is a táskák – különleges külsejének köszönhetően bármilyen sötét, egyszínű anyagot feldobnak és kiegészítenek. Lehetőséged van többféle színnel kombinálni, a táskán megjelenő színkavalkád bármilyen árnyalattal párosítható. A márkához tartozó táskák számos méretben készülnek, az utazó daraboktól kezdve az apró neszesszerig, bármely terméket megtalálhatod a kollekcióban.

A szürke hétköznapokat dobd fel egy egyedi és színpompás táskával, amely az öltözéked meghatározó darabja lesz. A tavalyi évben kifejezetten divatba jöttek a különféle táskák, hátizsákok, amelyek a retro vonalat erősítették. Akár bőr, metálfényű, hímzett, vagy letisztult darabról is van szó, ezek a darabok nem mennek ki egykönnyen a divatból. A márka Spanyolországból származik, amelyben megtalálhatóak a női csizmák, cipők, táskák, övek és egyéb más kiegészítők is. Minden egyes Desigual termék egyfajta műalkotás, hiszen egytől egyig egyediek. A legújabb technológiát ötvözi a kreativitással és az különböző alapanyagokkal.

A LifeStyleShop webáruház öt éve indult útjára, melynek folyamatosan bővülő kínálatában elérhető a Rider női, férfi és gyerek papucs kollekciója, Ipanema flip-flop papucsai, Grendha utcai szandálok, a német Birkentsock kényelmes és trendi papucsai, a New Balance futó-, outdoor- és utcai cipői, KangaROOS cipői, valamint a Rucanor és Body Sculpture sportszerei. Mindenki megtalálhatja a számára ideális cipőt vagy táskát hiszen számos kiváló márka közül válogathat, mint például: Gabor, Rieker, s.Oliver, Tamaris, Bugatti, Desigual, Tom Tailor, Geox, Tommy Hilfiger.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.