Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Január 25. 10:23, szerda | PR

Egyszerűbb nem is lehetne a lakásbiztosítás kalkulátor használata

Egyszerűbb nem is lehetne a lakásbiztosítás kalkulátor használata

Saját ingatlannal rendelkezik és szeretné azt mindig biztonságban tudni? Napjainkban sajnos számos olyan helyzet adódhat, amelyek az ingatlan állapotát vagy az élet munkájával összegyűjtött ingóságokat veszélyeztetik.

Elég, ha csak arra gondolunk, mennyi kárt tehet az ingatlanban egy tűzeset vagy egy váratlan villámcsapás.

Sajnos az időjárás viszontagságaival minden esetben számolni kell, és azok ellen legtöbbször semmit nem tehetünk. Sokat hallani manapság betörésekről is, melyek során a legértékesebb műszaki cikkeket és tárgyakat lovasítják meg az illetéktelen behatolók. Ilyenkor is jó szolgálatot tehet a megfelelő értékben megkötött lakásbiztosítás, amely felbecsülhetetlen értékkel bír szükséghelyzetben.

Egyre népszerűbb az online biztosításkötés!

Ha biztosításkötésről van szó, akkor a legtöbben azonnal a hosszas utánajárásra és az átláthatatlan biztosítási ajánlatokra gondolnak. A netrisk.hu csapatának is az a tapasztalata, hogy éppen ezek elkerülése érdekében egyre többen teszik le a voksot az online lakásbiztosítás kötése mellett. Elegendő akár egy e-mail cím is ahhoz, hogy a hozzáértő szakemberek az egyéni igényeknek megfelelő ajánlatot eljuttassák hozzánk. Amennyiben telefonszámunkat is megadjuk, úgy személyes segítséget kaphatunk az esetlegesen felmerült kérdéseinkkel kapcsolatban.

Ajánlatkérés néhány kattintással

A kalkulációhoz meg kell adni, egészen pontosan mire szeretnénk lakásbiztosítást kötni. Az optimális választásnak az épületre és ingóságra egyaránt kötött biztosítás bizonyul, hiszen ez teljes körű védelmet biztosít. Természetesen lehetőség van arra is, hogy csak az épület, vagy csak az abban megtalálható ingóságok élvezzenek biztosítási védelmet. Nem csak a fő-és melléképületek biztosíthatóak, hanem a kerítések, a kerti építmények vagy akár a járdák is. Az állandó lakóhelyként szolgáló ingatlanon túl az időszakosan használt nyaralók is biztosítható vagyontárgyaknak számítanak.

Egyes biztosítóknál már arra is lehetőség van, hogy az építés alatt álló épületekre kössünk lakásbiztosítást, ám ehhez a legtöbbször pótdíj megfizetése szükséges. Az ingóságok biztosítása magában foglalja a bútorokat, ruhákat, sportfelszereléseket, kerékpárt, és tulajdonképpen minden olyan berendezési tárgyat, amely nem minősül kiemelt értékkel bírónak. Amennyiben ez utóbbiak biztosításáról van szó, úgy fontos tudni, hogy csak állandóan lakott épületek esetében van mód ilyenek biztosítási védelemmel történő ellátására. A valódi szőrmék, az igazgyöngyök, az ékszerek, a drágakövek, vagy az antik tárgyak tipikusan kiemelt értékkel bírónak számítanak.

Információk az ingatlan típusáról

A biztosítás tárgyán túl meg kell adni azt is, hogy milyen ingatlanról van szó. A társasházi lakás, a hagyományos családi ház, a modern családi ház, a sorház vagy az ikerház valamelyikébe minden ingatlan besorolható. Mindezeken felül meg kell adni az online kalkuláció során azt is, hogy új biztosítás megkötésére kerül sor, vagy évfordulóra történő váltásra. Mindössze ennyire van szükség ahhoz, hogy hamarosan megkapjuk azokat az ajánlatokat, melyek igényeinknek megfelelnek.

Kérdései lennének a témával kapcsolatban? Szeretné, ha szakemberrel beszélhetné meg, miként érvényesülhetnek legjobban igényei? Lehetőség van arra is, hogy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül tájékozódjunk, sőt, akár visszahívást is kérhetünk, így még pénzbe sem kerül egy esetlegesen hosszabbra nyúló telefonhívás. Az online lakáshitel kalkulátor most minden korábbinál egyszerűbb lehetőséget kínál arra, hogy gyorsan tájékozódjunk az egyes biztosítók ajánlatairól.

Címkék: netrisk.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt