Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. Április 07. 07:46, szombat | Bulvár
Forrás: mti

Elkészült a Zagar remixgyűjteménye, ősszel új stúdióalbum jön

Elkészült a Zagar remixgyűjteménye, ősszel új stúdióalbum jön

Ismert külföldi producerek is készítettek átiratokat a Zagar remixgyűjteményére, amely a napokban jelenik meg dupla vinylen.

A zenekar, amely szombaton a Dürer Kertben tárja az anyagot a közönség elé, ősszel új stúdióalbumot ad ki.

Az Anniversary Remix Edition című anyag hosszú ideje készül és eredetileg a Zagar 15. születésnapjára, 2016-ban jelent volna meg. A dupla vinylen megjelenő gyűjteményre a hazai elektronikus színtér ismert szereplői mellett olyan külföldi sztárproducerek alkottak remixeket a csapat számaira, mint Kellerkind, Nico Pusch, Terry Lee Brown Jr, a Clandestino, Dan Caster vagy Vakula - közölte a menedzsment az MTI-vel.

A lemez a fesztiváljairól is híres Telekom Electronic Beats magazin gondozásában jelenik meg, az április 7-i partyt élő streamen bárki követheti a http://www.electronicbeats.hu/-n.

A Zságer Balázs által alapított és vezetett Zagar új stúdióalbumán is dolgozik, amely a tervek szerint idén ősszel jelenik meg. Mint írták, a lemez a zenekar egy eddig kevésbé ismert arcát mutatja meg.

A hazai elektronikus zenei színtér egyik legsikeresebb zenekara 2001-ben alakult és eddig öt albumot készített. A Local Broadcast 2002-ben, a Szezon/Eastern Sugar (filmzene) 2004-ben, a Cannot Walk Fly Instead 2007-ben, a Light Leaks 2013-ban, a My Night Your Day (filmzene) 2015-ben jelent meg. A Zagarban a billentyűs, dalszerző Zságer Balázs mellett Ligeti György gitározik és énekel, Zságer-Varga Ákos basszusgitározik, Lázár Tibor pedig dobol és ütőhangszereken játszik.

Címkék: album, remix, Zagar, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.