Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 09. 07:32, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír/etokc.hu

Előkészületek a Metz elleni csata előtt: az ETO nem engedhet meg több hibát

Előkészületek a Metz elleni csata előtt: az ETO nem engedhet meg több hibát

Vereséggel kezdte az idei női kézilabda BL-sorozatot a Győri Audi ETO KC együttese. A zöld-fehérek egy hete a dán Randers otthonában szenvedtek váratlan fiaskót.

Konkoly Csaba csapata vasárnap 15 órától derítheti jobb kedvre szurkolóit, ha legyőzni a Magvassy Mihály Sportcsarnokban a francia Metz Handball együttesét. A BL-trófeára aspiráló győriek nem is igen tehetnek mást, ha céljaikat szeretnék elérni az idei nemzetközi kupaküzdelmekben.

A mérkőzés napján a pénztárak délután 1 órakor nyitnak a sportcsarnokban. Korlátozott számban ülőhelyek vásárlása lehetséges, állójegyek is kaphatóak. 12:50-től 13:00-ig az állóbérlettel rendelkező szurkolók a Magvassy Mihály Sportcsarnok 6-os kapujánál beléphetnek a csarnok területére.

A szurkolók gépkocsijukkal megállhatnak majd az ETO FC klubépületénél is, így 150 hellyel többet foglalhatnak el az autóval érkezők. A játékvezetők Kjersti Arntsen és Ida Cecilie Gullaksen Norvégiából, az EHF delegáltja a finn Tapio Arponen lesz - írja az etokc.hu.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense