Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Január 26. 13:58, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Első döntőjükre készülhetnek a „szentek”

Első döntőjükre készülhetnek a „szentek”

Fennállása első bajnoki döntőjére készülhet a New Orleans Saints az amerikai futballbajnokságban (NFL), miután fantasztikus izgalmak közepette, hosszabbításban 31-28-ra legyőzte a Minnesota Vikings csapatát. Az AFC döntőjében az Indianap

Brett Favre elbukott, a meccs hőse az a Gratt Hartley, aki négy touchdown mellett a mindent eldöntő 40-yardos rúgást is bevitte. Drew Brees három touchdown-t segített elő, a nemzeti főcsoport (NFC) fináléja után New Orleansban elszabadult a pokol. A szurkolók olyan ünneplést csaptak a városban, hogy arra talán még sohasem volt példa.

A Szentek öt esztendővel ezelőtt, a Katarina hurrikán miatt tulajdonképpen fedél nélkül maradtak - a helyiek a mostani eredményt a példátlan összefogás sikerének tudják be. No, és annak, hogy van egy remek csapatuk, amely a második félidőben mutatott játékával verte a legendával, Brett Favre-ral felálló Vikingeket.

Az AFC-ben is sokáig hátrányban volt a hazai alakulat, de a vége itt is a vendéglátó sikerét hozta. Az Indianapolis Colts a két touchdown-passzt adott Peyton Manning vezérletével nyert a Jets ellen és készülhet a február 7-i, Miamiban sorra kerülő nagydöntőre.

NFL, főcsoportdöntők:

NFC:
New Orleans Saints-Minnesota Vikings 31-28 (hosszabbítás után)

AFC:
Indianapolis Colts-New York Jets 30-17

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.