Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Május 16. 13:17, szerda | Bulvár

Elvettek két Jimmy- dalt Pintér Tenyától

Elvettek két Jimmy- dalt Pintér Tenyától

Pintér Tibor tavaly óta dolgozik a Zámbó Jimmy életét bemutató musicalen. Rengeteget kilincselt az engedélyekért, és úgy néz ki, végül alulmaradt a harcban.

Két jelentős Jimmy-sláger nem kerülhet bele a Pintér Tibor által tavaly megálmodott Jimmy-musicalbe. A musical már csak az engedélyek miatt rengeteg szervezéssel járt, ugyanis Jimmy több szerzőtől is kapott dalokat. Így Pintérnek is egyesével kellett engedélyt kérnie, hogy az ismert számok egyáltalán megszólalhassanak az előadásban.

A Ripost megtudta, hogy a megállapodás megszületett a szerzők többségének beleegyezésével, emiatt a darabot nem kell betiltani, azonban mégis ki kell venni belőle két beleszerkesztett dalt. A két sláger az Egy jó asszony mindent megbocsát és a Még nem veszíthetek, amelyeknek szerzője, Pásztor László végül nem adta a nevét az italtól és a szextől sem mentes előadáshoz.

Pintér Tibor röviden annyit mondott a lapnak: „bár nem értem a szerző döntését, elfogadtam. Legközelebb június 24-én mutatjuk be Mórahalmon, ahol már nem csendülnek fel az Egy jó asszony mindent megbocsát és a Még nem veszíthetek című slágerek.”

Forrás: origo.hu

Kép: Dudás Ernő - szinhaz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban