Városlista
2019. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Március 19. 13:12, kedd | Belföld

Emberrablás Pécsen

Emberrablás Pécsen

Három férfi elrabolt egy nőt és annak gyerekét Pécsen, a nő párját pedig megverték. A nőt a korábbi párja és annak két rokona rabolta el. A férfi így akarta elérni, hogy a nő visszamenjen hozzá.

Egy pécsi férfi hívta fel a rendőrséget hétfő délelőtt, mert három férfi elvette a telefonját, megverték, és elrabolták az élettársát és annak gyerekét. A rendőrök még a helyszínen elfogtak egy 22 éves lenti férfit, majd a 6-os főúton Szigetvár közelében egy 26 éves lenti és egy 27 éves pákai férfit.

A nyomozás során kiderült, hogy a pákai férfi és két rokona elmentek a korábbi élettársához Pécsre, ahol a nőt és a gyerekét betuszkolták egy autóba és nem engedték őket kiszállni. Ezt a nő jelenlegi élettársa megpróbálta megakadályozni, de a pákai férfi megütötte, amitől eltört az orra, majd elvette a telefonját is. Ezután az emberrablók elindultak Pákára.

Miután elfogták őket, a 27 éves férfi elmondta, hogy így akarta elérni, hogy a nő visszamenjen hozzá, a rokonai pedig segítettek neki.

A három férfi ellen többrendbeli személyi szabadság megsértése miatt, a 27 éves férfi ellen pedig kifosztás és súlyos testi sértés miatt is nyomoz a rendőrség.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 22. 18:06, hétfő | Belföld

Leégett egy cukrászda Leányfalun

Kigyulladt egy vendéglátóhely Leányfalun a Móricz Zsigmond úton a Petőfi sétány közelében hétfőn délután.

2019. Április 22. 16:10, hétfő | Belföld

Erdélyi turnéra indulnak a Fölszállott a páva versenyzői

Nyolcállomásos erdélyi turnéra indulnak május 11-én a Fölszállott a páva című tehetségkutató műsor versenyzői a Hagyományok Háza és a Gyergyószárhegyi Kulturális és Művészeti Központ közös szervezésében.

2019. Április 22. 14:03, hétfő | Belföld

Kocsiból lövöldöztek járókelőkre a fiatalok

A nagykátai rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 21 éves és egy 22 éves budapesti férfit.

2019. Április 22. 11:05, hétfő | Belföld

Tűzhelyen felejtett edény kapott lángra

A kiérkező rendőrök oltották el a tüzet a tatabányai lakásban.