Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Február 27. 13:48, szerda | Helyi

Ép testben ép lélek

Ép testben ép lélek

Így szól a testnek és a léleknek egyaránt menedéket és támogatást nyújtó Levendula Home mottója.

A Törökbálinton található szolgáltató központ vezetője, Ambrus Antónia régi álmát valósította meg azzal, hogy létrehozott egy helyet, ahol egyszerre szépíthetik, építhetik és gyógyíthatják testüket és lelküket egyaránt az odalátogatók. Összevonva a hagyományos és a természetgyógyászatot, a relaxációt és a testmozgást, a szülők és a gyerekek vágyait a Levendula Home-ban otthon érezheti magát a család összes tagja.

Egészség és szépség egy helyen

Bár a Levendula Home szolgáltatásai között találunk különböző problémákra és igényekre, a fő hangsúly az egészségen és a szépségen van. Bármilyen okból keresnénk fel a központot, biztosak lehetünk abban, hogy kiváló szakemberek biztosítják majd, hogy a személyre szabott segítség valóban megfelelő megoldás legyen számunkra.

Szépségünk ápolása és kisugárzásunk javítása érdekében igénybe vehetünk rengeteg különböző szépségápolási szolgáltatást, többek között szinte bármilyen kozmetikai kezelés, fodrászat és hajklinikai kezelés elérhető férfiak és nők számára egyaránt. A szépség és az egészség szempontjából egyaránt nagyon fontos a nyugalom elérésében, megtartásában pedig relaxációs masszázs segíthet bennünket, akár párunkkal közösen. Az egészség megőrzésére és az esetleges problémák, panaszok gyógyítására orvosi szobát is találunk a központban, ahol megbízható szakorvosok segítségét kérhetjük a gyógyulásban.

A lélek gyógyítása testen keresztül, és fordítva

Ma már tudjuk, hogy rengeteg klinikai betegség hátterében állhatnak lelki tényezők. A szomorúság, a levertség és főleg a stressz olyan panaszokat és később komoly betegségeket okozhatnak, amelyeket próbálhatunk bármilyen gyógyszerrel kezelni, ha nem tudjuk, hogy a kiváltó ok valójában nem szervi eredetű, és ha nem változtatunk az életünkön, nem járhatunk teljes sikerrel.

Ez azonban ugyanígy elmondható a lelki betegségekről, problémákról is. Sokszor ugyanis a levertség, a rossz közérzet, a szomorúság, súlyosabb esetben a depresszió, ha nem is gyógyítható 100%-ban testedzéssel, de a megfelelő mozgásforma megtalálása és elegendő gyakorlása kulcsfontosságú lehet legyőzésükben. A mozgás ugyanis az édességekhez hasonlóan boldogsághormont szabadít fel szervezetünkben, amelynek köszönhetően hosszú távon, gyökeresen tudja megváltoztatni, javítani mindennapi közérzetünket.

A Levendula Home tornatermében többfajta órára ellátogathatunk, amelyek minden bizonnyal pozitív hatással lesznek testünkre és lelkünkre egyaránt.

Minőségi program az egész családnak

A központ egyik legnagyobb vonzereje a családosok számára az, hogy itt valóban minőségi és hasznos időtöltés vár mindannyiuk számára. A szülőknek nem kell aggódniuk, hogy a már megszokottá vált tévénézés vagy számítógépes játék az egyetlen lehetőség a gyermeküknek, amíg ők sportolnak, gyógyulnak vagy szépülnek, mivel nem az átlagos gyermekmegőrzőben kell majd hagyniuk a kicsiket. Jobbnál jobb foglalkozások, többek között különböző zenés és sport órák közül válogathatnak majd gyermekeik számára azok a szülők, akik a Levendula Homeban töltik idejüket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

2024. Április 16. 08:13, kedd | Helyi

Így vásárolj a Temun biztonságosan – szakértő ad tanácsot, hogyan védd meg a pénzed

Mit kell tennünk, hogy az olcsó kínai termékek rendelésekor biztonságban legyenek a bankkártya adataink, és ne tudják illetéktelenek leemelni a számlánkról a pénzünket?

2024. Április 16. 07:13, kedd | Helyi

Tavaszi utómunkálatokkal folytatódik a győri fővonal felújítása

Tavaly felújította a MÁV a győri fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszát.

2024. Április 15. 09:14, hétfő | Helyi

Milákot is leelőzték – a győri úszók voltak a legeredményesebbek az idei bajnokságon!

2024 április 9-12. között Budapesten a Duna Arénában rendezették az úszók számára a felnőtt magyar bajnokságot, ahol az olimpiai kvalifikációs szinteket is megúszhatták a legjobbak.