Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Március 28. 15:56, csütörtök | Belföld

Feldarabolt holttestre bukkantak Jászalsószentgyörgyön

Feldarabolt holttestre bukkantak Jászalsószentgyörgyön

Az áldozatot Bécsben ölték meg, majd bőröndökbe csomagolva telekocsi szolgáltatással hozták Magyarországra, ahol egy öntözőcsatornában rejtették el

2019. március 2-án bejelentés érkezett a Tevékenység-irányítási Központba arról, hogy Jászalsószentgyörgy külterületén található öntözőcsatornában gyanús zsákokat találtak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a nejlonzsákok emberi testrészeket rejtettek. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetése miatt rendelt el nyomozást az ügyben – olvasható a rendőrség honlapján.

A Nemzeti Szakértői és Kutató Központ, az Europol, illetve a környező országok rendőri szerveinek összehangolt munkája során a nyomozók rövid időn belül azonosították az elhunyt személyét.

A nyomozók 2019. március 25-én gyanúsítottként kihallgatták a Jászladányon élő P. Sz.-t és 51 éves édesanyját, akiket őrizetbe vettek. A 27 éves nő részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy Bécsben követte el a bűncselekményt és onnan telekocsi szolgáltatással bőröndökben szállította haza az elhunytat, majd édesanyja segítségével rejtették el a holttestet.

A rendőrök kezdeményezték P. Sz. letartóztatásának indítványozását.

Forrás: hirado.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről