Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. November 28. 09:45, kedd | Belföld

FELHÍVÁS! Aljas dolgot csinál mobiltelefonnal

FELHÍVÁS! Aljas dolgot csinál mobiltelefonnal

" Ma a buszon hazafelé (Kőbánya - Kispest) irányában megláttam egy srác kezébe ezt a gépet! Amikor megláttam, hogy az emberek zsebéhez érinti, rájöttem, hogy mekkora és milyen aljas dolgot csinál!" -írja Jancsika Árpád.

Tudjátok mi ez?! Elmondom: Értékesítési helyeken használt bánkártya szkennerekell lopnak a bűnözők. Ezek a kapcsolatok közelében ( paypass bankártya , NFC mobiltelefonok )le tudják emelni a kisebb ősszegeket a számláról. A tolvaj Pl: kevesebb mint 5000 ft (ilyen tranzakciók nem szükségesek a pin-kód megerősíteni!), online géppel letudja olvasni a kártyát vagy a telefont. És máris meg könnyítette bankszámlánkat. Mikor odamentem hozzá, azonnal leszállt az első adandó alkalommal! De biztos vagyok benne, hogy még találkozni fogunk és akkor a rendőrséget sem ússza majd meg!

FIGYELJETEK NAGYON ODA! Érdemes SMS értesítést kérni a banki tranzakciónál! Így észre lehet venni a hasonló eseteket. Másoktól, más városokból is hallottam már, hogy így próbálnak pénzt eltulajdonítani a gyanútlan utasoktól!
Csak óvatosan. A buszon vagy a tömegben! Kérlek Osszátok ezt meg, erről jobb ha minél többen tudnak! Tisztelettel,
Jancsika Árpád

Forrás: tudaskor.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni