Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 21. 16:07, szerda | Helyi

Fókuszban a belvárosi üzletek

Fókuszban a belvárosi üzletek

Ma délelőtt tartott tájékoztatót a győri Bevásárló Utcák Alapítvány, a Baross úti Látogatóközpont Mosoni-Duna termében.

Belvárosi kereskedőket, éttermi és szálláshely szolgáltatókat hívott a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriuma kötetlen beszélgetésre, eszmecserére, hogy megosszák egymással tapasztalataikat a 2017. évi tevékenységükkel és 2018. évi terveikkel kapcsolatban.
Kocsis Tibor az alapítvány kuratóriumának alelnöke köszöntötte a megjelenteket, majd átadta a szót Obertolné Horváth Tímea elnöknek, aki bevezetőjében kiemelte, hogy az alapítvány a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alapítása által jött létre és a szervezet támogatását az óta is élvezi. Az eseményen többek között részt vett Dr.Konczosné Dr.Szombathelyi Márta, az alapítvány jelenlévő kurátora is. Beszédében hangsúlyzta, hogy ezen alkalommal várják a megjelentek tapasztalatait, a véleményeket, a jobbító ötleteket.
A belvárosi üzletek, vállalkozások, szolgáltatók tevékenysége egymást erősíti. A megújulásra, a friss ötletekre mindenképpen szükség van.

Az alapítvány az egyik biztos pont abban, hogy Győrben a belvárosban történjen, valami új.

2017-ben az alapítvány az egyes kampányokhoz csatlakozott belvárosi üzletüzemeltetők, vállalkozások közreműködésével tablóversenyt hirdetett, az Európai Ifjúsági Olimpia (EYOF) alatt EYOF pólós kedvezménykampányt, majd advent idején az Angyalok a Belvárosban jótékonysági adománygyűjtő kampány szervezett. Ennek tapasztalatait és a további terveket beszélték meg február 21-én Győrben, a helyi Látogatóközpont Mosoni-Duna termében.

A Győri Bevásárló Utcák Alapítvány kuratóriuma azt gondolja, hogy a belvárosi vállalkozások képviselőivel együtt, közösen gondolkodva lehet évről évre tartalmasabb és még célravezetőbb kampányokat szervezni. Így lehet Győr belvárosának ismét rangot szerezni.
Hívnak, várnak minden vállalkozást! Bíztatnak a csatlakozásra.

Forrás: Győri Bevásárló Utcák Alapítvány

Kép: GYMSKIK Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Helyi

Navracsics Tibor: Átlagon felül teljesít a gazdaság térségünkben

Átlagon felül teljesít a nemzeti össztermék előállításában Győr-Moson-Sopron vármegye – erről a területfejlesztési miniszter beszélt Győrben.

2024. Április 25. 07:15, csütörtök | Helyi

Brutális mennyiségű fegyverre bukkantak a rendőrök

Egy kisebb háborút is meg lehetett volna vívni azzal a fegyverarzenállal, amelyet két rajkai ingatlanban találtak a nyomozók.

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.