Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 09. 07:18, szombat | Helyi

Forgalmi változások a március 15-i megemlékezések idején

Forgalmi változások a március 15-i megemlékezések idején

A győri önkormányzat szervezésében megvalósuló ünnepség miatt a rendőrség ideiglenes forgalomkorlátozást rendel el 2019. március 15-én

10.30 - 12.00 óra közötti időben Győrött, a Szent István úton a Munkácsy út és Baross híd, az Aradi Vértanuk útján a Révai út és Szent István út között, valamint a Jókai úton a Révai út az Árpád út közötti szakaszán az ünnepség biztonságos lebonyolítása érdekében. A lezárt útszakaszra mindennemű jármű behajtása tilos!

A zárás jelentős mértékben érinti a helyi, regionális és országos autóbuszjáratok közlekedését is. Az 1-es és a 85-ös úton közlekedő regionális és országos autóbuszjáratok a 821-es főút – Szigethy Attila út – Zrínyi utca terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik Győr, Eötvös park megállóhelyet.

A helyi autóbuszjáratok módosított útvonalon közlekednek, és nem érintik a Révai Miklós utca – Városháza – Aradi vértanúk útja, szökőkút – Honvéd liget – Gárdonyi Géza utca megállóhelyeket. A rendezvény napján, a terelés idejére a Belváros jobb kiszolgálása érdekében (a Honvéd liget megállóhely kiváltására) Árpád út néven ideiglenes autóbusz-megállóhely létesül.

Az ÉNYKK Zrt. tájékoztatása szerint az 1, 1A, 7 vonalak járatai Nádorváros felől a Baross Gábor hídig, illetve a 11-es járatok a Malom ligetig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Szent István út – Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot és a Zechmeister utcát, és megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyeken. Visszafelé a járatok (a 7-es vonal kivételével) a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen. A 7-es járatok Révai Miklós utca helyett a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Gyárváros felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen.

A 2-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda is érkeznek. A Zöld utca felé a Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Zrínyi utca útvonalon közlekednek, nem érintik a Hunyadi utca, autóbusz-állomás megállóhelyet, de fel- és leszállást biztosítanak a Buda utca és a Nádor aluljáró megállóhelyeken.

Az 5-ös vonal járatai Kismegyerről a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon fordulnak meg. Ennek megfelelően nem érintik a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyet, viszont leszállási lehetőséget biztosítanak a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Kismegyerre induló járatokra a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyen lehet felszállni.

A 6-os vonal járatai Sárás irányából a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, ezt követően a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) – Roosevelt utca (Bartók emlékmű) megállóhelyeken állnak meg, ezért nem érintik a Gárdonyi Géza utca – Révai Miklós utca – Városháza megállóhelyeket. Kismegyer irányából eredeti útvonalukon közlekednek.

A 8-as vonal járatai a Révai Miklós utca helyett a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyről indulnak Pinnyéd irányába, és Likócs irányából oda is érkeznek. Pinnyéd felé a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. Likócs irányába a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen.

A 14B vonal járatai Gyárváros felől a Szent István út, Iparkamara megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Zechmeister utcát, és megállnak a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. Visszafelé a járatok a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen.

A 17, 17B járatok a Virágpiac felől a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen. Gyárváros felől a Budai út, Árkád üzletház megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, ezt követően a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyen megállnak, majd a Baross Gábor hídon át a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyig közlekednek.


A 19A vonal járatai a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Teleki László utca – Bajcsy-Zsilinszky út – Aradi vértanúk útja terelőútvonalon érik el a Virágpiacot, és megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyen is. A Virágpiactól a Munkácsy Mihály utca – Árpád út – Teleki László utca terelőútvonalon közlekednek, és megállnak az Árpád úti ideiglenes megállóhelyen.

A 22, 22B vonalak járatai Marcalváros felől a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyig eredeti útvonalukon közlekednek, majd a Wesselényi utca – Buda utca – Tihanyi Árpád út – Eszperantó út – Bartók Béla út útvonalon közlekednek, leszállási lehetőséget biztosítva a Buda utca – Nádor aluljáró – Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeken. A Marcalváros, Ménfőcsanak felé induló járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak, és nem érintik a Baross Gábor út, Szigethy Attila út megállóhelyet, viszont megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, vásárcsarnok megállóhelyeken.

A 30-as, 30A és 31-es járatok a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyről indulnak és oda érkeznek. Mindkét irányban a Baross Gábor hídon át közlekednek, így Győrszentiván felé felszállási lehetőséget biztosítanak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen, a Belváros felé pedig a Szent István út, Iparkamara (volt bútorbolt) megállóhelyet is érintik.

A terelés ideje alatt a Baross Gábor hídon át, a Belváros irányába közlekedő helyi autóbuszok kivétel nélkül megállnak a Baross Gábor híd, belvárosi hídfő megállóhelyen. A terelés által nem érintett megállóhelyeken a járatok az érvényes menetrendnek megfelelően közlekednek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense