Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2016. Május 27. 18:13, péntek | Helyi
Forrás: Győr Megyei Jogú Város honlapja

FÜRDŐBÉRLETEKET ADOMÁNYOZOTT AZ ÖNKORMÁNYZAT

FÜRDŐBÉRLETEKET ADOMÁNYOZOTT AZ ÖNKORMÁNYZAT

Folytatva az immár 13 éves hagyományt, a győri önkormányzat az időseket, mozgáskorlátozottakat és nagycsaládosokat tömörítő szervezeteknek adott át fürdőbérleteket…

Az idén a tavalyi évhez hasonlóan 35 millió forintot biztosított az önkormányzat a bérletek megvásárlására, amelyből 205 darabot tudunk kiosztani tíz olyan szervezetnek, amelyek révén valóban jó helyre kerül a támogatás. – fogalmazott dr. Somogyi Tivadar alpolgármester. Hozzátette, amikor az önkormányzat elkezdte ezt a fajta támogatást, 100 bérletet biztosított az egyesületeknek, és ez a hagyomány terjedt ki annyira, hogy ma már kétszáznál is több bérletet adnak, és nem csak nyugdíjas, de nagycsaládosokat és mozgásukban korlátozottakat képviselő szervezeteknek is.

Az alpolgármester a Rába Quelle bérleteket a Bezerédj Nyugdíjas Kórus, a Camelot Mozgássérült Fiatalok Győri Egyesülete, a Szent Anna Otthon, a Nyugdíjasok Győri Érdekvédelmi Egyesülete, a Família Nagycsaládosok Egyesülete, a Mozgáskorlátozottak Győr-Moson-Sopron Megyei Egyesülete, az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Idősek Klubjai, a Győri Nemzeti Polgári Nyugdíjas Szövetség, az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület, valamint a Wass Albert Irodalmi és Polgári Klub képviselőinek adta át.

Ez az ajándék azért is nagyon fontos, mert sokan önerőből nem tehetnék meg, hogy látogassák a fürdőt, másrészt pedig mi, idősek ezáltal is érezzük a város törődését.” – fogalmazott a kedvezményezettek nevében köszönetet mondó Bári Olga, az Arrabona Városi Nyugdíjas Egyesület vezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.

2024. Április 23. 08:16, kedd | Helyi

Újra jöhet az üzemanyagárstop? – A héten dönthet a kormány

A kormány nagy valószínűséggel a héten, szerdán fogja tárgyalni, hogy beavatkozzon-e az üzemanyagárak alakulásába.

2024. Április 23. 07:11, kedd | Helyi

Szerdán nincs ügyfélfogadás a rendőrségen

Szent György nap a rendőrség napja, emiatt szünetel az ügyfélfogadás szerdán a rendőrkapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken – olvasható a police.hu oldalon.

2024. Április 22. 09:13, hétfő | Helyi

Az egyik polgármesterjelölt nem akar beszélgetni

Magyarázattal tartozunk nézőinknek, hallgatóinknak és olvasóinknak, hogy a múlt héten miért nem folytatódott a választási műsorunk.