Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. December 01. 08:42, péntek | PR

GEOX, a lélegző cipő

GEOX, a lélegző cipő

A GEOX márka a család minden tagja számára kiváló minőségű lábbeliket gyárt. A márkanév az úgynevezett lélegző cipőkről vált híressé, hiszen alapanyagukat, felületi kialakításukat górcső alá véve elmondható -

hogy melegen és szárazan tartják a lábakat körülményektől függetlenül. Az ecipo.hu információi szerint a GEOX cipők iránt egyaránt sok nő és férfi érdeklődik, de a gyerekcipők is nagy népszerűségnek örvendenek.

Megfizethető megbízhatóság egészen gyermekkortól

Minden szülő tisztában van azzal, hogy a gyermekek számára vásárolt cipők esetében egészen másfajta szempontokat érdemes szem előtt tartani, mint akkor, ha felnőttként szeretnénk megtalálni az ideális darabokat. A GEOX a gyermekeknek kialakított kollekcióival arra törekszik, hogy a kicsik fejlődését és kényelmét egyaránt szolgálják a lábbelik, és a bokának is megfelelő támasztékot nyújtsanak. A márka gyermekcipői speciálisan kialakított gumitalppal rendelkeznek, amely szárazon és melegen tartja az apró gyermeklábakat. A talpon megtalálható kis lyukakon távozik az izzadtság, a lélegző membrán felületnek köszönhetően pedig a víz bejutása gátolt. Ez utóbbi egy speciális, kis pólusú anyag, amelynek mikropólusai nagyobbak, mint az izzadság páramolekulái, de kisebbek a vízmolekuláknál. A technológiának hála a GEOX cipők elvezetik az izzadságot, de a nedvességet nem engedik be.

GEOX: speciális membránok kombinációja

A hagyományos vízálló cipők esetében a belső bélésben kerül elhelyezésre a membrán. Ez azért nem jó, mert amikor a víz behatol a cipőbe, akkor a felsőrész és a bélés között egyfajta hideg érzetet hagy maga után. A lélegző GEOX márka különlegessége abban rejlik, hogy kiküszöbölhető ez a hátrány, és a víz már a cipő külső felületéről is lepereg a felsőrészre elhelyezett membránoknak hála. Így a felső résztől egészen a talpig száraz marad a láb.

Megfelelő lábbelivel a megfázás ellen

Saját gyermekkorunkból talán sokan emlékszünk arra, amikor szüleink mindig ránk szóltak, hogy ne járkáljunk mezítláb, mert meg fogunk fázni. Nem véletlen az elővigyázatosság, hiszen gyakran éppen lábról szoktunk megfázni. A felső-légúti megbetegedések bármely korosztálynak és nemnek gondot okozhatnak, de nők esetében különös figyelmet érdemel a felfázás elleni védekezés. A probléma a gyengébbik nem körében akár visszatérő jelleggel is bírhat, ami a termékenységre is rányomhatja bélyegét. Nagyon fontos tehát, hogy valóban vízálló cipőt viseljünk az ősztől tavaszig terjedő hónapokban, hiszen ezen akár egészségi állapotunk is múlhat.

Nem csak lélegzik, de stílusos is

Cipőválasztás alkalmával nem csak a praktikusságra szoktunk figyelni, hanem bizony a megjelenésre is. Igaz ez az átmeneti cipőkre vagy például a mostanság sokak által keresett téli kollekcióra. A GEOX arra törekszik, hogy a márkától megszokott színvonalat és a lélegző kialakítást az aktuális trendekkel elegyítse. Mindez azonban még kevés lenne ahhoz, hogy azt a stílusos megjelenést kaphassuk, mely oly jellemző a márka lábbelijeire. Az aktuális kollekciók megálmodói igyekeznek a GEOX jelentette stíluson belül maradni és úgy megálmodni az újdonságokat, hogy abban mindenki rálelhessen az elvárásainak, személyes igényeinek és persze kényelemről alkotott felfogásának megfelelő darabokra.

A márka egyébként a szociális felelősségvállalásból is kiveszi a részét, hiszen létezik olyan speciális kollekciója, melynek díszítését Down-szindrómás fiatalok készítik. A cég szakemberei azon az állásponton vannak, hogy ha egy márka csapata teheti, akkor mindenképpen úgy kell végezni tevékenységüket, hogy azzal a társadalom számára is hasznossá sikerülhessen válni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.