Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Január 11. 07:30, csütörtök | Bulvár

Gólyahír! Nagy Adri babát vár

Gólyahír!  Nagy Adri babát vár

Az énekesnőn még kollégái sem vették észre, hogy áldott állapotban van. Nagy Adri már túl is van az első három hónapon.

Kisbabával lepi meg magát harmincadik születésnapjára a Jóban rosszban színésznője. Nagy Adri és milliárdos szerelme egy éve találtak egymásra, és azóta elválaszthatatlanok. Adri szeretné megőrizni párja anonimitását, mivel a férfi nem a szórakoztatóiparban dolgozik, úgynevezett civil.

Nagy Adri hónapok óta babával a szíve alatt áll a kamerák előtt, de ezt eddig csak legközelebbi családja tudhatta. “Álmaimban sem gondoltam, hogy a 30. születésnapomra ilyen nagy ajándékkal lep meg a sors. A terhességemmel egy időben kezdődött a Sztárban sztár +1 kicsi, ezért a műsorra való felkészülés nem mindig ment zökkenőmentesen. Különösen a párhuzamosan zajló Jóban Rosszban-forgatások mellett. Már szerencsésen túl vagyok az első három hónap nehézségein, de nem volt könnyű időszak, hiszen nem árulhattam el az örömhírt a stábtagoknak sem” – árulta el a Borsnak a fiatal lány.

Nagy Adri a Megasztárban lett országosan ismert, és azóta sem hagyta el a TV2-t: állandó szereplő a Sztárban sztárokban, a Jóban rosszban, újabban pedig a Kasza Tibi-féle Pénzt vagy éveket!-ben is.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára