Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Július 22. 09:56, péntek | Bulvár
Forrás: V - Sztárcsemete Hungary

Gyermek szépségek: Először indul ikerpár világversenyen

Gyermek szépségek: Először indul ikerpár világversenyen

Dóra és Hanna az első magyar ikerpár, akik nemzetközi gyermekszépségversenyen indulnak. Felfedezőjük szerint nagy eséllyel végeznek majd dobogós helyen, de főleg reklámszerződések miatt profitálhatnak a versenyből.

Nem szokatlan, hogy magyar gyerekek indulnak nemzetközi gyermekszépségversenyeken, arra azonban eddig még nem volt példa, hogy egy hazai ikerpár is megméresse magát külföldön. Dóra és Hanna karácsonykor lesznek 6 évesek, egypetéjű ikrek, és az augusztus végén megrendezésre kerülő Little King & Queen World nevű gyermekszépségversenyen mutatkoznak be Bulgáriában.

"Nem gondoltam volna, hogy idáig eljutunk. Úgy kezdődött, hogy feltöltöttem róluk egy képet a Facebookra, ami megtetszett Bartalovics Ildikónak. Lehetőséget látott a lányokban, elhívott minket egy portfólió fotózásra, amit nagyon élveztek, majd egy magyar versenyen is indultunk. Sosem erőltettem nekik a versenyzést, imádják ezt az egészet a pózolástól a szép ruhákig. Már minden nap kérdezik, hogy mikor indulunk a világversenyre, nagyon várják, reméljük szép eredménnyel térünk haza" - mondta a büszke anyuka, Eszter.

"Több mint 10 éve foglalkozom gyermekszépségversenyekkel, nagyon jó látni, hogy egyre több gyerek jelentkezik, és ilyen szép eredményeket érnek el. Magyar ikrek még sosem indultak világversenyen, és más országokból is nagyon ritka ilyesmi, ami nagy lehetőség. Sok cég ilyen versenyeken ajánl megbízásokat forgatásokhoz, fotózásokhoz a gyerekeknek, a szép ikrekre pedig mindig nagy szükség van, könnyen előfordulhat, hogy kifejezetten jövedelmező lesz nekik a szereplés" - árulta el a Little Miss Hungary versenyigazgatója, Bartalovics Ildikó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára