Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2010. Február 09. 07:09, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyermekért küzdenek a magyar sztárok

Gyermekért küzdenek a magyar sztárok

A téma meglehetősen kényes és fájdalmas, ezért sokan hallgatnak a keserves küzdelmükről. Azonban mind több magyar híresség dönt úgy, vállalja a nyilvánosság előtt, hogy noha mindent megtesz azért, hogy saját gyermeke legyen, a baba mé

Vajon a próbálkozások, hormonkezelések, mesterséges megtermékenyítések mennyire teszik tönkre a nők szervezetét? Erről máig megoszlanak a vélemények. Tény az, hogy sok elszánt anyajelölt ezekkel nem igen törődik.

Kaszás Gézáéknál nem titkolják, igencsak nehezen jött össze az első gyermek. Az RTL Klub sztárja nyíltan beszélt arról, mi mindent megtettek egy közös gyermekért.
"Hiába teltek-múltak a hónapok, az évek, a mi babánk csak nem akart megfoganni - mesélte a keserves küzdelmükről akkoriban Géza. - Hónapokig egy szavunk sem volt, minden napot bizakodva kezdtünk, de fél év elteltével már elmentünk egy orvoshoz. Kiderült, hogy Zsuzskának van egy kisebb problémája, ezért előbb gyógyszeres, aztán injekciós kezelést kapott. Ám sajnos semmi nem változott, továbbra sem sikerült teherbe esnie."

Végül lombik-progarm segítségével második próbálkozásra összejött a baba. Aztán csodák csodájára Géza felesége természetes úton is teherbe esett, hamarosan megszületik a második baba is.

Béres Alexandra szintén hosszú időt várt, hogy megszülethessen kislánya. Úgy tűnik, megérte számára is, hogy sok mindent elvállalt a gyermekáldásért. Ma már boldog édesanya, aki számára a gyermeke a legfontosabb.

A Heti hetes sztárja, Lovász László is bevállalta, hogy mindkét gyermeke lombikbébi-programmal jött a világra. Ugyanakkor az ismert műsorvezető, Borbás Marcsi korábban így nyilatkozott reménytelen küzdelméről: "Számtalan orvost felkerestem, az utolsó szalmaszálba is belekapaszkodtam. A lombikbébi program iránt is érdeklődtem, végül hosszas tépelődés után nem vállaltam" - mesélte a műsorvezető.

Magyar Attiláék is elmesélték, hogy két évig hiába próbálkoztak azzal, hogy közös gyermekük legyen. A színész feleségének ugyan vannak gyermekei, de közös kicsit is szeretnének. Azt is belátják, hogy mivel mindketten negyven esztendősek, nem lesz könnyű nekik összehozni egy kisbabát. Ám Attila nem rejti véka alá, félti a párját a hormonkezelések esetleges mellékhatásaitól.
"Számtalan orvossal konzultáltunk, és olyan nagy félelem alakult ki bennünk, hogy inkább letettünk a lombikprogramról - mesélte megtörten Attila a Story magazinnak. - A féléves hormonkezelésekkel ugyanis tönkre tehetik Móni szervezetét, s olyan lelki teher nehezedhet rá, ami nagyon megváltoztatná a személyiségét. Ezt egyáltalán nem szeretnénk, hiszen van három gyermeke, és a mi kapcsolatunknak sem tenne jót" - vélekedik.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára