Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 24. 15:50, szerda | Helyi

GYŐRBEN IS NAGYON OTT VAN A DORKO!

GYŐRBEN IS NAGYON OTT VAN A DORKO!

Már Győrben is várja a rajongóit a legnépszerűbb magyar márka, ugyanis október 19-én, pénteken megnyílt az első Dorko márkabolt a győri Árkád bevásárlóközpontban.

A nagyszabású store opening partyn különleges sztárvendéggel és a helyszínen debütáló kollekcióval várták a látogatókat.

Október 19-én, pénteken Győrben is megnyitotta kapuit az első Dorko márkabolt az Árkád bevásárlóközpontban. Ráadásul, az üzletnyitó rendezvénnyel nemcsak a magyar márka rajongóinak kedveztek, de a hip hop fanoknak is, mivel a store opening partyt egy MisshMusic közönségtalálkozóval is egybekötötték.

A választás nem véletlenül esett a hazai rapperre, hiszen a Dorko vele együttműködve dobta piacra legújabb kapszulakollekcióját. A kollaboráció keretein belül megalkotott darabok az üzletnyitón debütáltak, ahol a vásárlók rögtön dedikáltathatták is DRK X MisshMusic pulcsijaikat.

A közönségtalálkozón felül a Dorko csapat további meglepetéssel is készült az eseményre: az első 30 vendég 5 000 Ft értékű vásárlási utalványt kapott, míg a később érkezőket DJ Nyicash hozta hangulatba.

NYITVATARTÁS:

HÉTFŐ-SZOMBAT: 9:00-20:00

VASÁRNAP: 10:00-18:00

Fotók: Novák Eszter - Dorko

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.