Városlista
2018. november 14, szerda - Aliz

Hírek

2018. November 09. 10:21, péntek | Helyi

Győri is szerepel az ország legjobb portásai között

Győri is szerepel az ország legjobb portásai között

Pósa Attila, a Famulus Business Hotel Győr egyik portása kapta írásbeli eredményéért, a fiatal tehetségek országos versenyének különdíját.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületével együttműködve 2018. november 8-án immár ötödik alkalommal rendezte meg az országos versenyt.

A „Young Talent” Országos Gunst András Portásverseny Front Desk Success Challange 2018 elnevezésű megmérettetésre összesen 55 versenyző, ebből 9 vidéki kolléga küldte be a jelentkezését. Az indulók közül 20 fő jutott az elődöntőbe, ahonnan 4 fő került a döntőbe.

A rendezvénynek ezúttal is a Budapest Hilton szálloda adott otthont, magas színvonalon, méltó környezetet nyújtva.

A vetélkedő célja, hogy felhívják a figyelmet a szakmai tudás, a jó minőségű szolgáltatás fontosságára, a szállodás szakma, azon belül a portások, recepciósok tevékenységének jelentőségére, továbbá, hogy lehetőséget nyújtsanak a fiatal szakembereknek szakmai jártasságuk, képességeik, készségeik bemutatására, ezáltal szakértelmük megmérettetésére.

A zsűri munkájában Niklai Ákos zsűrielnök mellett részt vett Szabó Áron, az MTÜ szálláshelyekért és vendéglátásért felelős igazgatója, Jo Gowie a The Three Corners Hotels & Resorts fejlesztési igazgatója, valamint Takács Tamás és Molnár-Fritsch Lóránt a Magyar Aranykulcs Egyesület képviseletében.

A legjobb teljesítményt nyújtó szakemberek a versenyen szerzett szakmai tapasztalatok mellett az alábbi értékes díjakat is magukkal vihették:

A verseny győztese: Molnár Bence (Hotel Palazzo Zichy)

díja: Accent Hotels (2 fő 3 éjszaka) és a Costes Downtown 2 fős vacsora meghívása

II. helyezett: Halász Andrea (Buddha Bar Hotel)

díja: Danubius Hotels (2 fő 3 éjszaka) és a Kollázs Étterem 2 fős brunch meghívása

III. helyezett: Fabula Balázs (Gresham Four Seasons)

díja: Hunguest Hotels (2 fő 3 éjszakára) és a Baraka Étterem 2 fős vacsora meghívása

A legjobb írásbeli eredményért Szurma Nikolett (Park Inn by Radisson Zalakaros) az Ibis Hotel Győr (2 fő 3 éjszaka) különdíjat, a legjobb vidéki versenyző Pósa Attila (Famulus Business Hotel Győr) pedig a Dunarama által felajánlott 50 perces luxus sétahajózás (10 főre) különdíját kapta.

Forrás: turizmus.com

Ezek érdekelhetnek még

2018. November 12. 08:35, hétfő | Helyi

Rangos díjat nyert a RAS-DESIGN Kft.

Praktizáló építész kategóriában III. helyezést ért el az OTTHONNEKED összefogás által meghirdetett „ Jövő otthonai” építészeti ötletpályázaton, a RAS-DESIGN Kft.

2018. November 12. 06:46, hétfő | Helyi

Visszatekintés - Megnyílt Szabó Béla fotóművész kiállítása

Szombaton nyílt meg Szabó Béla "LV-Visszatekintés" című kiállítása a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállítóhelyén, a Magyar Ispitában.

2018. November 11. 09:15, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp november 12-től

Lássuk, mit ígérnek a csillagok:

2018. November 11. 09:14, vasárnap | Helyi

Pályaválasztási kiállításon a katasztrófavédelem

Tizenkilencedik alkalommal rendezték meg Győrben az általános iskolás diákok továbbtanulását, szakmaválasztását segítő Pályaválasztási Kiállítást és szakmabemutatót.