Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Február 15. 09:35, szerda | PR

Győri kiadó és eladó lakások, amin nem kell sokat gondolkoznia

Győri kiadó és eladó lakások, amin nem kell sokat gondolkoznia

A nyugati országrészben munkavállalás, oktatás kapcsán is nagy népszerűségnek örvend Győr. Nem véletlen, hogy hazaiak és gyakran befektetési céllal külföldiek is sokszor érdeklődnek

-az itt eladásra kínált ingatlanok iránt.

Az eladó lakás Győrben széles választékban elérhető, így mindenki találhat ár és kialakítás szempontjából is ideálisat. Nem csak az eladó ingatlanok keresettek, hanem az albérletek is, hiszen a városban sok hallgató fordul meg a tanév folyamán. Nézzünk most néhány olyan lakást, házat, melyeken megéri elgondolkodni akkor, ha lakásvásárlás, vagy éppen albérlet iránt érdeklődik. Látva azonban kialakításukat és fekvésüket, meggondolandó, hogy lecsapjon valamelyikre, hiszen valószínűleg nem maradnak sokáig új tulajdonos nélkül majd.

Belvárosi lakás újszerű állapotban

Mind színvilágát, mind berendezését illetően modern megjelenéssel bír az az 56 négyzetméteres belvárosi lakás, melyet tulajdonosa a második emeleten kínál eladásra. A liftes társasházban elhelyezkedő ingatlan amerikai konyhás nappalival rendelkezik és a legmodernebb konyhai berendezésekkel szolgálja a kényelmet. A lakhatási és befektetési céllal is ajánlott 30 milliós lakás remek választás lehet.

Felújított családi ház 136 négyzetméteren

A győri Ergényi lakótelepen található az a téglaépítésű családi ház, amelyhez 200 négyzetméteres telek is tartozik. Az elektromos redőnyök, a klíma és riasztórendszer a tökéletes kényelmet szolgálják, éppen úgy, mint a fűtött garázs, a gardrób, vagy a két fürdőszoba. Az igényes kialakítással rendelkező ház mindazoknak ajánlott, akik előnyben részesítik a klasszikus megoldásokat, és szeretnének csendes helyen, a kert nyújtotta előnyöket kihasználva otthont teremteni.

Főútvonal menti családi ház medencével

Medencés családi házhoz juthatunk a 83 főútvonal mentén. A 141 négyzetméteres ingatlanhoz egy raktárnak is kiválóan használható, több bejárattal rendelkező létesítmény is tartozik. A ház az alagsorában kialakított igényes helyiségeknek köszönhetően több generáció együtt élésére is alkalmas, amit az ingatlan alapterülete is alátámaszt. A jó állapotú, tágas terekkel, medencés kerttel rendelkező ház közel 35 millióért elérhető, és számos lehetőséget rejt magában.

Jól felszerelt kiadó lakás Győrben

A kiadó lakás Győr területén nem feltétlen bizonyul olcsó megoldásnak, de mégis rábukkanhatunk a kínálatban megfizethető árkategóriára. A Royal lakóparkban például 74 négyzetméteres, teljesen bútorozott, igényes kialakítással rendelkező lakáshoz juthatunk havi 120 ezer forintos bérleti díjért. Saját udvar is tartozik a lakáshoz, a parkolásra pedig mélygarázs kínál lehetőséget. A hét négyzetméteres terasz szintén olyan pozitívumnak számít, amely miatt megéri elgondolkodni a színvonalas lehetőségen. A fekete-fehér színvilágot magán viselő lakberendezési és belsőépítészeti megoldások legénylakásnak, fiataloknak, vagy akár családosaknak is jó választás lehet.

Elegáns környezet Nádorvárosban

Győr-Nádorvárosban bérelhető az a második emeleti lakás, melyet hosszú távra kínálnak. A terasz parkosított udvarra néz, s a 67 négyzetméteres amerikai konyhás nappalis ingatlan alacsony rezsiköltsége miatt valószínűleg nem lesz sokáig elérhető. Az új háztartási gépekkel felszerelt konyha kényelmes megoldásnak bizonyul, de lehetőség van további extra berendezési eszközök beszerzésére is a bérlővel való egyeztetés után. A bérleti díj havi 125 ezer forint, amihez körülbelül még 20 ezer forintos rezsiköltség is hozzájön.

képek: otthonterkep.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.