Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Március 19. 15:13, kedd | Külföld

Hajklinikát nyitt a labdarúgó válogatott

Hajklinikát nyitt a labdarúgó válogatott

Hajbeültetéssel foglalkozó klinikát nyitott Madridban Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott és a Juventus ötszörös aranylabdás csatára.

A 34 éves korábbi Real Madrid-játékos 50 százalékos tulajdonosa egy cégnek, amely havonta 550 ilyen beavatkozást képes elvégezni. Egy kezelés nagyjából 60 percig tart.

"Ez egy egyedülálló projekt, a hajhullás ugyanis nagyon nagy probléma, mi pedig szeretnénk javítani az önbecsülésén azoknak az embereknek, akik ilyen gonddal küzdenek, de fontos számukra a kinézetük" - nyilatkozta Ronaldo, és hozzátette: "én is jó példa vagyok erre, bár azt gondolom, hogy a hajhullás problémája engem soha nem fog érinteni."

Az intézmény bemutatkozó sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy ha minden a tervek szerint halad, akkor a következő években más országokban is nyitnak majd ilyen klinikát.

Forrás: MTI; gyorplusz.hu

Kép: beol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt

2024. Április 17. 13:39, szerda | Külföld

Mateusz Morawieczki: a migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni

A migrációs paktum lehet az a dinamit, amely Európa közepén fog fel robbanni, és ezért is olyan veszélyes - mondta Mateusz Morawiecki volt lengyel miniszterelnök kedden Brüsszelben.