Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Július 23. 19:02, hétfő | Helyi

Hamarosan, még a héten jön az új AUDI

Hamarosan, még a héten jön az új AUDI

Az Audi bizony nagyon belehúzott az elmúlt néhány hónapban: az új A8 és A7 tavalyi leleplezése után idén március óta bemutatták már az új generációs A6-ot, a várva várt Q8-at.

Ugyanakkor az új A1-ről és a frissített TT-ről is lerántották már a leplet.

Ez azonban még közel sem minden, ugyanis még idén megérkezik az első teljesen elektromos autójuk, az e-tron SUV, és most az is kiderült, hogy nemsokára a vadonatúj Q3 is megmutatja magát – az első ízelítőt pedig már meg is osztották velünk a négykarikások.


Túl sokat azért nem mutattak meg az autóból a németek, noha az jól látszik, hogy a kompakt SUV az újabb testvérek által megkezdett formai irányvonalat követi, így agresszív, szögletes vonások köszönnek majd vissza az autón. A hűtőrács természetesen nagy hangsúlyt kap, a fényszórók pedig morcos tekintetet kaptak – a látványos, LED-es nappali menetfények sem maradnak el, akárcsak az Auditól megszokott éles törések.

Az utastérről egyelőre semmit nem osztottak meg, de korábbi kémfotókon már láthattuk, hogy a digitális műszerfal mellett a középkonzolt egy hatalmas megjelenítő uralja majd, ám a klímapanel az A1-hez hasonlóan nem egy érintőképernyő lesz, mint a nagyobb testvérekben, hanem egy klasszikus, gombos megoldás. Mindezek ellenére persze a modern hangulat adott lesz.

Az erőforrásokkal kapcsolatban sincs még hivatalos információ, de szinte biztosak lehetünk benne, hogy a Volkswagen konszern már ismert egységeit láthatjuk majd viszont, így jó eséllyel benzines fronton az 1,5 és kétliteres turbósok, míg dízelek terén a kétliteres – és esetleg az 1,6 literes – szerkezetekkel találkozhatunk majd. Később persze jöhet egy S, vagy akár egy RS verzió is, illetve külföldi források szerint egy konnektoros hibrid kivitel is érkezik majd. A bemutató már most szerdán esedékes lehet, így nem kell sokat várnunk a teljes igazságra.

Forrás: autopult.hu

Címkék: audi, autó, győr, piac, Q3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense