Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2015. Augusztus 31. 13:27, hétfő | Helyi
Forrás: Police.hu

Határrendészeti hírek Győr-Moson-Sopron megyéből

Határrendészeti hírek Győr-Moson-Sopron megyéből

Az elmúlt 24 órában 4 embercsempésszel és 59 illegális bevándorlóval szemben intézkedtek a rendőrök.

A helyi járőrök 2015. augusztus 30-án 11 órakor nyolc szír állampolgárt ellenőriztek Győrben. A külföldiek nem tudták igazolni jogszerű magyarországi tartózkodásukat és jogellenesen, gyalog akartak Ausztriába jutni.

A rendőrök 14 óra 30 perckor egy szír állampolgárt igazoltattak egy nemzetközi gyorsvonaton, aki érvényes menetjeggyel, de úti okmány és vízum nélkül akart Bécsbe jutni.
Mint arról korábban beszámoltunk, a mosonmagyaróvári rendőrök 21 órakor két embercsempészt és hat illegális bevándorlót állítottak elő. A járőrök Hegyeshalom külterületén, illetve a határátkelőnél összesen kilenc szír állampolgárt igazoltattak, akik nem tudták igazolni jogszerű magyarországi tartózkodásukat és jogellenesen akartak külföldre jutni.

A rendőrök 23 óra 40 perckor a határátlépési pontnál ellenőriztek egy személyautót. Az intézkedés során megállapították, hogy A. K. 35 éves libanoni lakos öt iraki állampolgárt akart illegálisan Ausztriába szállítani. A járőrök 2015. augusztus 31-én 1 óra 55 perckor szintén a hegyeshalmi határátlépési pontnál igazoltatták egy gépkocsi utasait. A jármű vezetője, T. I. 43 éves lajosmizsei lakos 12 szír állampolgárt akart illegálisan külföldre juttatni. A rendőrök a sofőröket és a határsértőket is előállították.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense

2024. Április 18. 08:14, csütörtök | Helyi

Sétával emlékeztek meg az áldozatokról

Sétával emlékeztek meg a holokauszt áldozatairól a győri diákok.

2024. Április 18. 07:16, csütörtök | Helyi

NAV-Mobil: ellenőrizd most, be vagy-e jelentve!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal mobilappjában, a NAV-Mobilban bárki néhány koppintással ellenőrizheti, hogy munkáltatója a szerződésüknek megfelelően bejelentette-e.

2024. Április 17. 09:14, szerda | Helyi

Nem kell maszkot hordani a győri kórházban

Enyhítenek a szabályokon.