Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Február 11. 14:41, kedd | Belföld
Forrás: herend.com

Herendi újdonságok Frankfurtban

Herendi újdonságok Frankfurtban

A Herendi Porcelánmanufaktúra mintegy 16 ezer különböző formával és 4 ezer különböző mintával rendelkezik, ez a 64 milliós hatalmas termékválaszték most több, mint 200 új Herendi termékkel bővült.

A Herendi Porcelánmanufaktúra mintegy 16 ezer különböző formával és 4 ezer különböző mintával rendelkezik, ez a 64 milliós hatalmas termékválaszték most több, mint 200 új Herendi termékkel bővült, amely újdonságokat először az „Ambiente” közönsége szemlélhette meg.Minden lakás stílushoz, minden korosztálynak tud Herend míves porcelánt kínálni, legyen az asztali szerviz, figura, vagy éppen egyedi dísztárgy. A gazdagon díszített tradicionális termékek mellett, Herend Next néven, kifejezetten az új generációk ízléséhez alakított Herendi porcelánok is bemutatkoztak.

Közel egy évig készülünk erre a bemutatkozásra, ahogy hazajövünk a vásárról, azonnal megkezdjük a következő évre történő felkészülést – hangsúlyozza Dr. Simon Attila vezérigazgató. Négy szempontot tartunk szem előtt a termékfejlesztés során, nevezetesen: a gyárthatóságot, az eladhatóságot, a gazdaságosságot és a művészi értéket.

Termékfejlesztési filozófiánk a Tradíció és Innováció gondolatiságban összegezhető, ennek a jegyében tudjuk a Manufaktúra évszázados értékeit a XXI. század világába átörökíteni, ezáltal termékeinket a jövő generációk számára is vonzóvá tenni. Alapelvünk, hogy a termékfejlesztésünkben mások kövessenek bennünket, s ne mi kövessünk másokat! Az egyedi vevői igények kielégítése mellett a Herendi Porcelánmanufaktúra termékfejlesztési tevékenységének fontos része a stílusteremtő termékfejlesztési munka.

A bravúr darabok közül kiemelhető egy 120x80 cm-es, az afrikai szavanna hangulatát bemutató monumentális porcelán képlap, egy 91 cm-es átmérőjű vízi jelenetet hordozó dísztál, és hozzá tartozó limitált szériás díszváza.

Először volt egyben látható Tamás Ákos iparművész Herendi sakk készlete, és Meixner Etelka művésznő több dekort is hordozó Cosier készlete. Új dekorként a Viktória minta mai modern változata mutatkozott be Viktória Grande néven, és a rendkívül elegáns Hermitage mintacsaládot is nagy elismerés övezte.

Meixner Etelka művésznő több dekort is hordozó Cosier készlete.

A mintegy 50 országból a Herendi Standra érkező vásárlókat nemcsak több száz Herendi újdonság fogadta, de a teljesen megújult Herend Stand is, amely már messziről feltűnt eleganciájával, tágasságával, Herend jellegzetes arculati színeivel, amely a hagyomány tisztelete mellett a Herendi Porcelánmanufaktúra fejlődés iránti igényét, új iránti nyitottságát is hordozta.

Címkék: frankfurt, herend

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.