Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 21. 07:56, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp április 22-től

Heti horoszkóp április 22-től

Kos:

Megeshet, hogy találsz egy tömött pénztárcát, de ami még valószínűbb, hogy a sors olyan helyzetbe hoz, amelynek pozitív anyagi következményei lehetnek. Előfordulhat, hogy olyan valaki bukkan fel a láthatáron, aki miatt hajlandó lennél megváltoztatni az életedet is. Balesetveszélyes ez a hét, légy sokkal óvatosabb! Valaki rád bízhatja a titkát, amelyet akkor se mondj el, ha általa előnyös helyzetbe kerülnél.

Bika:
Ugyan ki nem állhatod a váratlan eseményeket, most mégis ebben lehet részed. Ne ellenkezz, nem tehetsz semmit, hiszen talán a sors kényszeríti rád most ezt a szituációt. A későbbiekben viszont kiderülhet, hogy ez nem is olyan rossz! A barátaid között van valaki, akiről kényes dolog derülhet ki, és amely miatt akár véget is érhet ez az ismeretség. Pénzedre jobban ügyelj, mert olyan kiadásra kerülhet sor, amely egyébként felesleges.

Ikrek:
A munkában, megélhetésben a dolgok nem a kedved, vagy az elvárásaid szerint alakulnak. Megeshet, hogy valaki annyira felidegesít, hogy a szavaidat sem válogatod meg, ezzel viszont akár az ellenségeid táborát is gyarapíthatod. Talán mostanában nem látsz tisztán, ez magyarázhatja az átmeneti lehangoltságot. Szerencsére van olyan személy, aki melletted áll és támogat. Hallgass rá!

Rák:
Még az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel nagyon jól kijössz majd, és akinek a hatására olyan változás történhet, amely nagyon is a kedvedre lesz. A környezetedben lehet egy olyan személy, aki miatt viszont kinyílhat a bicska a zsebedben. Előfordulhat, hogy figyelmetlen vagy és ezért követhetsz el hibát. Ha utazol, köss biztosítást!

Oroszlán:
Az lenne a legjobb, ha ezen a héten a munkára, a megélhetésre és a karrieredre koncentrálnál. A sors ugyanis az életnek ezen a területén hozhat egy olyan váratlan helyzetet, amelyet ha kihasználsz, akkor elérheted a célodat, és elégedetté válhatsz. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert megeshet, hogy betegség ágyba kényszerít. Barát csalódást okozhat.

Szűz:
Még az is megeshet, hogy a felettesed stílusával nem tudsz megbarátkozni. De az is előfordulhat, hogy a környezetedben van olyan személy, aki lépten-nyomon hazudozik. A saját érdekedben légy vele távolságtartó! A régi szerelmi kapcsolatokban olyan változás következhet be, amely jó hatást gyakorol a biztonságérzetedre. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek!

Mérleg:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan anyagi ügyekkel foglalkozhat, amely talán téged is érint. De az is lehet, hogy van valaki a háttérben, aki életed párját befolyásolja, ezért érdemes lenne nyitott szemmel és füllel járnod, így ugyanis megvédheted magadat és a kapcsolatodat is. Megeshet, hogy egy régi dolog kerül terítékre, de az is, hogy olyan valaki bukkan fel, aki miatt felgyorsul a szívverésed.

Skorpió:
Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, amely miatt a szavad is elakad. Talán a főnöködre nagyobb nyomás nehezedik mostanában, ez magyarázat lehet a viselkedésére. Ha szülő vagy, csemetédnek dicséretre, a szeretet szavakban öntésére lenne a legnagyobb szüksége. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nyugtalanabbá válhat, ami hatással lehet a viszonyotokra.

Nyilas:
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek elgondolkodtathatnak és talán a változtatás lehetősége is megfordul a fejedben. De az is megeshet, hogy kolléga mond olyasmit, amin nagyon meglepődsz majd. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad feszültebb,emiatt talán olyasmit mond, amellyel megbánt. Ne vedd a szívedre, mert nem gondolja a dolgot komolyan!

Bak:
Még az is lehet, hogy a szerelmi kapcsolatokban olyan váratlan helyzet jön létre, amelyet talán a legmerészebb álmodban sem mertél gondolni. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel türelmesebbnek kellene lenned, még akkor is, ha olyasmit mond, ami megemeli a vérnyomásodat. A kollégák között van olyan, akinek a mondandója miatt idegessé válhatsz. Váratlan találkozás miatt viszont örömödben a fülig érhet a szád.

Vízöntő:
A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Még az is lehet, hogy a kedvesed olyan idegessé válik, hogy képtelen lesz a higgadt viselkedésre, emiatt pedig a dolgok akár el is durvulhatnak. Ha pénzről van szó, légy óvatosabb, mert talán olyasmire adsz ki, amely veszteséggel jár. Ha szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásra kerülhet sor, sőt az is lehet, hogy csemetéd miatt szembe kell szállnod valakivel.

Halak:
Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, hiszen olyan dolgot tudsz megbeszélni vele, amelyet senki mással. A kommunikáció fontosabb lehet most, különösen, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor szükséged lehet egy kívülálló a tanácsára. Valami elromolhat, amelynek a megjavíttatása többe kerül, mint ahogy elsőre gondoltad. Ha valami bánt, adj ennek hangot, mert az elfojtás testi problémákat okozhat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense