Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. December 02. 08:24, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp december 3-tól

Heti horoszkóp december 3-tól

Nézzük, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

A megérzéseid ezen a héten tökéletesen működnek, ezért hallgass ezekre, mert talán így elkerülhetsz egy nehéz helyzetet. Nem kedvez az idő külföldi utazásnak, a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezted. A házasságokban, régi párkapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre őrültnek nevezhető helyzet. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj!

Bika:
A környezetedben ezen a héten több a hazug, kétszínű ember. Olyan valakinek az árulására jöhetsz rá, amely miatt a csalódás keserű könnyeit nyelheted. De az is lehet, hogy egy olyan közösségnek leszel a tagja, amelyben nem találhatod a helyed. Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy betegség pillanatok alatt ledönthet a lábadról. Egyéjszakás kalandtól, ha nem vársz többet, fantasztikus lehet.

Ikrek:
A házasságokban, régi kapcsolatokban elérkezhet a búcsú pillanata. De az is lehet, hogy a társad olyan dologgal áll elő, amelyet nem tudsz elfogadni. Most még az is megtörténhet, hogy a szerelem úgy érkezik az életedbe, mint a hegyekből alázúduló kövek. Pénzedre jobban vigyázz, ha most vásárolsz, akkor légy nagyon körültekintő, illetve vigyázz az értéktárgyaidra, mert meglophatnak.

Rák:
A munkahelyeden olyan események történhetnek, hogy csak kapkodod a fejed. Még az is lehet, hogy kiderül, vannak a környezetedben olyanok, akik ki nem állhatnak. Ennek pedig elsődlegesen a stílusod az oka. Illetve vannak, akik annyira irigyek rád, hogy meg tudnának fojtani akár egy kanál vízben is. Tarts tőlük tíz lépés távolságot. Ámor nyila ezen a héten a szíved közepébe fúródhat.

Oroszlán:
A szerelmi kapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek, és lehet, hogy könnyes búcsút vesztek egymástól. A házasságokban, régi együtt járásokban a társadnak olyan problémái adódhatnak, amelyek nincsenek jó hatással a viszonyotokra. Ha nem akarsz szakítani, próbálj meg toleránsabban viselkedni. Ha szülő vagy, gyermeked magatartása nagyban hozzájárulhat az idegeid megtépázásához.

Szűz:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban átláthatatlan helyzet jöhet létre. De az is lehet, hogy a társad titkolt előled valamit, és erre most döbbensz rá. Nem érdemes most őszinte beszélgetést kezdeményezni, inkább várj vele még egy hetet. Rokonokkal szemben elnézőbbnek kellene lenned, különben olyan helyzet jöhet létre, amit nagyon nem szeretnél. Nagyobb vásárlást is érdemes lenne egy héttel elhalasztani.

Mérleg:
A magánéleted zűrzavarossá válhat. Az is lehet, hogy véget ér a régi szerelem azért, hogy elkezdődjön egy új. Pénzügyek terén sajnos nem állsz a helyzet magaslatán, ezért jobb lenne, ha ezen a héten csak a legszükségesebbekre adnál ki. A nagyobb vásárlással várd meg a következő hetet. A munkahelyeden vannak olyanok, akik úgy hazudnak, mintha könyvből olvasnák. Balesetveszélyes a hét, nézz a lábad elé.

Skorpió:
A munkahelyeden olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt úgy érezheted, egyesek táncot járhatnak az idegeiden. Nem érdemes a felettesednél olyan témákkal előhozakodni, mint például a te díjazásod. Mert ő erre most nem nyitott. Ha szülő vagy, a gyermekeddel őszintének kellene lenned. Illetve beszélj vele arról, hogy milyen fontos az őszinteség. A régi párkapcsolatok végére pont kerülhet.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy olyan dologra derül fény, hogy te csak ámulsz és bámulsz. Ha szülő vagy, előfordulhat, hogy a csemetéd olyan dologgal áll elő, amely miatt nehezebben jöhet éjszaka álom a szemedre. A munkahelyeden is újabb elvárásoknak kell megfelelned, ami nem lesz egyszerű. Ha külföldre utazol, kisebb bosszúság sem tudja elvenni a jókedvedet, a lelkesedésedet.

Bak:
Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, ezért mindenhova indulj a szokottnál korábban. Illetve ne kapkodj, mert gipszben találhatod magad. A baráti kapcsolataid között lesz olyan, amelynek búcsút inthetsz. Előfordulhat, hogy a felettesed áll elő olyan dologgal, amelyre akkor sem szabad nemet mondanod, ha tudod, nincs igaza, vagy téved. Az elektronika bosszússá tehet.

Vízöntő:
Baráti kapcsolataid között van olyan, amelynek a végére pont kerülhet. De az is lehet, hogy abban a közösségben, amelynek te is tagja vagy, vannak olyanok, akiknek a viselkedése miatt hirtelen a magasba szökhet a vérnyomásod. A pénzedre jobban vigyázz, mert meglophatnak, vagy selejtre adhatsz ki. Ha állást kívánsz változtatni, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Halak:
A munkahelyeden a dolgok nem úgy alakulnak, mint ahogyan azt te szeretnéd. De az is lehet, hogy olyasmire derül fény, amely miatt az egyik döbbentből a másikba eshetsz. Megeshet, hogy nem kapod meg azt, amire számítasz. Előfordulhat, hogy új munka után nézhetsz, még akkor is, ha ezen a helyen talán nem olyan régóta vagy. Ha házas vagy, társad kevésbé nyitott az ötleteidre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense