Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Január 13. 09:17, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp január 14-től

Heti horoszkóp január 14-től

Nézzük, mit ígérnek a csillagok:

Kos:

A munkában, megélhetésben a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt tervezted. De az is lehet, hogy a felettesed állhat elő olyan dolgokkal, amelyek miatt az idegszálaid megfeszülhetnek. Próbáld megőrizni a nyugalmadat, így elkerülheted a nagyobb bajokat. Viszont minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Bátran tervezgetheted a jövődet is, amit most elhatározol, azt később megvalósíthatod.

Bika:
A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társadnak úgy alakulhatnak az ügyei, amely miatt örömet érezhet, és ez jó hatással lehet a viszonyotokra. Érdemes lenne bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos dolgokat is most bonyolítani. Ha egészségi problémád alakulna ki, ne aggódj, mert jó kezekben leszel. Jó lenne, ha a külfölddel kapcsolatos dolgokat inkább elhalasztanád.

Ikrek:
Ha párkapcsolatról van szó, akkor szerencsésnek érezheted magad a társad miatt. Aki most sokkal engedékenyebb, mint korábban bármikor. Ha új a kapcsolatod, akkor meglehet, hogy nagyon merész gondolatok foroghatnak a fejecskédben kettőtökkel kapcsolatban. A munkában, megélhetésben azonban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Megeshet, hogy félreértésre kerül sor.

Rák:
A munkában, megélhetésben olyan változásokra van kilátás, amely miatt nem kell aggódnod, hiszen előnyös helyzetbe kerülhetsz. Megeshet, hogy kolléga miatt érezheted roppant szerencsésnek magadat. A házasságokban, régi párkapcsolatokban viszont nem lesz minden fenékig tejföl. Az lenne a legjobb, ha ezen a héten a pénz tabutéma lenne, így valamennyire elkerülhető lehet a feszültség.

Oroszlán:
Ha szülő vagy, gyermeked miatt olyan büszkeséget érezhetsz, amely majd szétvetheti a kebledet. Rendkívül termékeny ez a hét, ezért, ha nem szeretnél utódot, akkor ne feledkezz meg a védekezésről. A termékenység az élet több területére érvényes most, amely miatt jó eredményeket könyvelhetsz el. A munkában nehézségek adódhatnak, még az is lehet, hogy anyagilag rosszabbul jársz.

Szűz:
A szerelem egén viharfelhők tornyosulnak. De az is lehet, ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt többet aggodalmaskodhatsz. Ha békére, és nyugalomra vágysz, akkor engedékenyebbnek kellene lenned másokkal szemben. Érdemes most ingatlanügyletet bonyolítani, és rokonnal is fontos kérdésben megegyezésre kerülhet sor. Lázas megbetegedés kialakulására van nagyobb lehetőség.

Mérleg:
A kommunikáció hetének is nevezhető ez a mostani, amikor olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek elsősorban a számodra fontosak. A párkapcsolatokat átmenetileg nehézzé tehetik partnerednek az egzisztenciális gondjai. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolítására, de az is lehet, hogy rokon miatt nyomhatják nagyobb terhek a válladat.

Skorpió:
Soha nem volt talán aktuálisabb a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a pénzügyekben, annak kevesebb a szerencséje a szerelemben. Így lehetsz ezzel most te is. Csak hullass könnyeket, gyászold meg azt a szerelmet, amely talán neked volt fontosabb. Majd zárd le az ügyet, mert így válhatsz nyitottá egy új kapcsolatra. Felettesedről vagy jót mondj, vagy semmit…

Nyilas:
Rendkívüli kreativitás lehet most rád a jellemző. Olyan dolog is megfordulhat a fejecskédben, amelyet csak a későbbiekben tudsz megvalósítani. Ezért írd le, nehogy a felejtés homályába vesszen. Ha pénzről van szó, akkor sajnos nem állsz most a helyzet magaslatán. Még az is lehet, hogy ugyanazért a munkáért kevesebbet kapsz, mint eddig. Adódhat egy visszautasíthatatlan lehetőség is.

Bak:
Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned, mert az is lehet, hogy betegség egyik pillanatról a másikra ledönthet a lábadról. A munkában, megélhetésben fontos beszélgetésre kerülhet sor. Ami elhangzik, azt nem kellene megosztani senkivel, mert még az is lehet, hogy valaki annyira irigy lesz, hogy megpróbálhat neked keresztbe tenni. Ingatlanügyletet most bonyolíts.

Vízöntő:
Még az is lehet, hogy valaki a hátad mögött keveri a kártyát és igyekszik téged kellemetlen helyzetbe hozni. De az is lehet, hogy valaki rád bízhatja a titkát, amelyet akkor is meg kellene őrizned, ha ennek felhasználásával előnyös helyzetbe hozhatnád saját magadat. Rokonnak szüksége van a támogatásodra, próbálj meg levenni a válláról egy-két terhet. Barátnak sokat köszönhetsz.

Halak:
A munkában, megélhetésben szerencsésen alakulhatnak a dolgaid. De az is lehet, hogy a felettesed most nyitottabbá válik és olyasmit is meg tudsz vele beszélni, amely elsősorban a számodra lényeges. A baráti kapcsolatok között van olyan, amely nem állja ki a próbát. Illetve megeshet, hogy akire, vagy amire vágyakozol, abból nem lesz semmi. Ne keseredj el, tűzz ki magad elé új célokat, új személyeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:14, szombat | Helyi

Az életed egy hajó – Mit gondolsz, megfelelően kormányozod?

2024. Április 20. 08:13, szombat | Helyi

Nagyüzemben a traffipaxok

Lakott területen belül fülelték le a legtöbb gyorshajtót Győr-Moson-Sopron vármegyében.

2024. Április 20. 07:15, szombat | Helyi

Hány méter palacsintát bírsz megenni? – rekordra készülnek a nyúliak

Hány palacsintát bírsz megenni? Hármat, négyet, ötöt vagy akár többet? És ha méterben kérdezzük?

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.