Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Január 06. 09:23, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp január 7-től

Heti horoszkóp január 7-től

Kos:

Soha nem volt talán annyira aktuális a mondás, mint most: kezedben a sorsod. Ha a munkában, megélhetésben bármit szeretnél elérni, akkor most ne lépj, mert elkapkodhatod, elhamarkodhatod a dolgokat. Az lenne a legjobb, ha megpróbálnál taktikázni, így hozhatod magad előnyös helyzetbe. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos mindennemű tevékenységnek. Ha tanulsz, szedd össze magad.

Bika:
Ezen a héten legyen mindennél fontosabb az egészségednek a megőrzése. Ha beteg vagy, akkor ne otthon gyógyítgasd magad, hanem fordulj orvoshoz. Érdemes pénzel kapcsolatos ügyeket bonyolítani. Illetve, ha jogi problémád van, akkor olyan váratlan helyzet alakulhat ki, hogy hirtelen azt sem tudod: ébren vagy-e, netán álmodsz? Ha pénzről van szó, akkor a dolgok alakulása teljes mértékben tőled függ.

Ikrek:
Még az is lehet, hogy a magánéletednek az alakulása miatt örömödben talán a föld fölött lebeghetsz néhány méterrel. De az is megeshet, hogy olyan gondolatok foroghatnak a fejecskédben, amely miatt a párod szája örömében a fülig érhet. A baráti kapcsolatok, jó ismeretségek azonban csalódást tartogatnak. Megeshet, hogy olyan valaki táplálhat irántad irigységet, rosszindulatot, akiről ezt nem gondoltad.

Rák:
Még az is megeshet, hogy a munkádban történhetnek olyan változások, amelyek téged is érinthetnek. Előfordulhat, hogy új szabályokhoz vagy kollégához kell igazodnod. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. A házasságokban, régi együttélésekben fontos téma kerülhet terítékre, de az is lehet, hogy társad kötheti az ebet a karóhoz. Ismered a mondást: okos enged… Tartsd ezt most észben!

Oroszlán:
Ha még nem vagy szerelmes, most talán meglepődve tapasztalhatod, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban egymásra találhattok, tervezgethetitek a közös jövőt. A munkahelyeden kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Megeshet, hogy kollégához vagy az elvégzendő feladathoz kevés kedvet érzel. Szedd össze magad, és tartsd észben, semmi sem tart örökké.

Szűz:
Nem fogsz unatkozni ezen a héten. Egymást érhetik az izgalmasabbnál izgalmasabb helyzetek. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel következetesnek kellene lenned. És még akkor is így kellene tenned, ha egyre kevesebb az erőd, és inkább engednél neki. Egészségedre jobban ügyelj, immunrendszered erősítésére lenne nagyobb szükség. A házasságokat, régi párkapcsolatokat nagymértékben befolyásolhatja társad megélhetésével kapcsolatos ügyek.

Mérleg:
Fülbe súgott édes kis semmiségek, szerelmes szavak, forró ölelések – ezek lehetnek erre a hétre a jellemzők. De az is megeshet, hogy a kedvesed olyan dologgal áll elő, amely miatt talán még a szavad is elakadhat. Kedvez az idő ingatlanügyletnek, családtagnak nagyobb szüksége lehet a segítségedre. Megeshet, hogy valaki egyik pillanatról a másikra ki tud hozni a béketűrésből. Pénzedre jobban ügyelj.

Skorpió:
Még az is lehet, hogy kevés kedvet érezhetsz a munkához. De az is lehet, hogy kolléga vagy munkával kapcsolatos személy úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. Pénzügyeid jól alakulhatnak, még olyan összeg is ütheti most a markodat, amely eszedbe sem jutott. Barátnak légy a segítségére, mert sokkal hamarabb lesz majd szükséged rá, mint ahogy az most látszik. Pletykának ne ülj fel.

Nyilas:
Nagyon fontos lenne az érzelmeknek a szavakba öntésére. Mondd el, hogy mit érzel, ezzel a kapcsolatodat olyan irányba terelheted, amelybe szeretnéd. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Pénzügyek terén a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan tervezeted. Nem érdemes most a felettesednek előadni azt, ami foglalkoztat.

Bak:
Még az is lehet, hogy ezen a héten figyelem középpontjában állhatsz. Rádöbbenhetsz arra, hogy milyen sokan szeretnek, és vannak jóindulattal irántad. A munkahelyeden azonban olyan változások történhetnek, amelyek hatással lehetnek a te életedre. Megeshet, hogy belebonyolódhatsz egy olyan dologba, amelyre jobb lenne, ha a titok sűrű szövésű fátyla borulna. Elromolhat valami, és ezen jól felbosszanthatod magad.

Vízöntő:
Roppant balesetveszélyes ez a hét, légy türelmesebb főleg közlekedéskor. A munkában, megélhetésben lényeges a világos és egyértelmű kommunikáció, mert így kerülheted el a félreértést, vagy azt, hogy olyan szituáció jöjjön létre, amelyet nagyon nem szeretnél. Rokonnak egészségi problémája adódhat, ez miatt több teher nehezedhet a válladra. Valaki a környezetedben önként tolhatja a szekeredet.

Halak:
A munkában, megélhetésben szerencsésen alakulhatnak az ügyeid. De az is lehet, hogy a feletteseddel olyan dolgot tudsz megbeszélni, amely elsősorban neked fontosabb. Nem esik nehezedre a nagyobb erőfeszítést, amelyet főleg a pénz miatt kell megtenned. Olyan kapcsolati tőkére is szert tehetsz, amely miatt később az életet könnyebbnek érezheted. A szerelem ege vakítóan kék lehet…

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense