Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Május 12. 08:36, vasárnap | Helyi
Forrás: noklapja.nlcafe.hu

Heti horoszkóp május 13-tól

Heti horoszkóp május 13-tól

Kos:

Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, mert a sors az életnek ezen a területén olyan helyzetet teremthet, ami nagyon is kedvedre lesz. Most érdemes a felettesednek előadni az elképzeléseidet, aki ebben az időszakban nyitottá válhat a mondandódra. A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan problémája, amelynek a kezelése nem lesz könnyű.

Bika:
Előfordulhat, hogy ezen a héten a figyelem középpontjában állsz majd. Minden szem rád szegeződhet, éppen ezért az elképzeléseidet és az ötleteidet most kellene előadnod. Szinte mindent elérhetsz, amit csak akarsz és érezheted a sors támogatását. Ám az egészségedre, testi épségedre jobban kellene ügyelned. A szerelmi viszonyokban megeshet, hogy a kedvesedet olyan esemény éri, amelynek hatására összezavarodik.

Ikrek:
Ami másnak kár, az neked most haszon lehet. Ne érezz lelkiismeret-furdalást ezért, hiszen te senkinek nem ártottál, egyszerűen a sors hozott ilyen helyzetbe. Előfordulhat, hogy egészségi probléma alakul ki nálad, vigyázz jobban magadra! Megeshet, hogy valakinek az élete olyan fordulatot vesz, ami még téged is megdöbbent. Valakinek a hiánya akár könnyeket is csalhat a szemedbe. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

Rák:
A kapcsolataidnak talán sohasem vetted még olyan nagy hasznát, mint ezen a héten. Megeshet, hogy a környezeted issza a szavaidat, most még azok között is jól érzed magad, akikkel korábban távolságot tartottál. A munkában, megélhetésben sikereket érhetsz el, most érdemes a felettesednek előadni a terveidet. Kollégák között azonban van olyan személy, akinek a stílusa irritálhat.

Oroszlán:
Olyan esemény történhet, amely miatt örömödben fülig ér majd a szád. Elsősorban a munkában, megélhetésben érhetsz el olyan sikert, amely elégedetté tesz. Talán egészen más színben látod a jövődet, mint eddig, használd ki ezt az állapotot! A szerelemben azonban most kevesebb a szerencséd: megeshet, hogy a választottad kevésbé elfogadó, és ezért alakul ki feszült helyzet közöttetek.

Szűz:
Olyan esemény történhet, amely jó hatással lesz a szerelmi életedre. De az is megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel bátran tervezgetheted a közös jövőt. Ha szülő vagy, akkor gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítanod. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, sikert sikerre halmozhatsz. Bírságveszélyes a hét, a szabályokat tartsd be!

Mérleg:
Roppant balesetveszélyes ez a hét, nézz a lábad elé! Egészséged megőrzése érdekében talán mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod most. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne aggódj, jó kezekben leszel. Most érdemes ingatlanügyletet bonyolítani, főleg, hogy egy rokon segítségére is számíthatsz. A házasságokban, régi együttélésekben érdemes lenne őszinte beszélgetést folytatni, mert a társad nem látja tisztán a közös jövőt.

Skorpió:
Minden figyelmedet a párkapcsolatodra kellene irányítanod. Ha a szinglik táborához tartozol, és ezen szeretnél változtatni, akkor lépj a tettek mezejére, a sors támogatását ugyanis most különösen élvezheted. A meglévő kapcsolatokban értékelhetnéd a társad igyekezetét, hiszen sokat tesz azért, hogy a viszonyotok úgy működjön, ahogyan te szeretnéd. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert veszteség érhet. Külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

Nyilas:
Még az is lehet, hogy egészségi probléma alakul ki nálad. Megeshet, hogy valakinek/valaminek a hiánya miatt érzed most lehangoltabbnak magad. Anyagi ügyek rendezésére kiváló ez a hét. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad nehezebb és talán igazságtalanabb helyzetbe kerül, éppen ezért nagy szüksége lesz a támogatásodra. Ingatlanügy bonyolítására remek a hét.

Bak:
Gondolataid nagy része a szerelem és a párkapcsolat körül forog. Talán eleged van a kalandokból, és szeretnél olyan párt találni, akivel hosszabb távon tervezgethetsz. Vigyázz, mert ezen a héten olyan valaki kopogtathat az ajtódon, aki nem mond igazat, vagy akinek titkai vannak. Légy sokkal elővigyázatosabb! Nem árt, ha megkérdőjelezed mindazt, amit mondanak neked. Olyan hírt kaphatsz, aminek nem fogsz felhőtlenül örülni.

Vízöntő:
Rokon vagy ingatlan körül foroghatnak a gondolataid. Megeshet, hogy egy beteg vagy idős személynek nagy szüksége lesz most a támogatásodra. Van olyan személy a környezetedben, akinek a viselkedése előtt meglepetten állsz, talán a döbbentettől meg sem tudsz szólalni. Pedig itt lenne az ideje, hogy elmond a véleményedet, és ha kell, akkor helyre tedd az illetőt. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Halak:
Olyan események történhetnek ezen a héten, amelyek miatt zavarodottnak érezheted magad. De az is megeshet, hogy valakinek a viselkedése előtt állsz majd értetlenül. Szerencsére van a barátaid között olyan személy, akivel ezt a problémát meg tudod beszélni, és ennek hatására más színben látod majd a világot, benne a saját helyedet. További találkozások is feldobottá tehetnek, élvezd ki ezt! Nagyobb vásárlást érdemes most bonyolítanod.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.